profimedia
StoryEditor

Tie ale vyrástli! Dcérky Karla Gotta sa po prvýkrát ukázali na verejnosti, sú z nich nádherné ženy

05.10.2021, 22:45
Celebrity
Charlotte a Nelly už poriadne vyrástli, čo poviete?

Od smrti Karla Gotta ubehli už neuveriteľné dva roky. Český slávik, ktorý si získal za svoje dlhé pôsobenie fanúšikov nielen v Česku a Slovensku, ale aj v krajinách ako Nemecko, Rakúsko či Poľsko, bol pre umelecký svet obrovským prínosom a nenahraditeľnou osobnosťou. Maestro sa dožil krásneho veku 80 rokov, keď podľahol rakovine, s ktorou niekoľko mesiacov predtým potajme bojoval. 

Ešte predtým, než fanúšikom prezradil, že bojuje so zákernou diagnózou, vydal pesničku, ktorá má dnes už jasný odkaz. Karel sa prostredníctvom nej lúčil najmä so svojimi dvoma najmladšími dcérami - Charlotte a Nelly. ,,Niekedy sa vie, čo Boh chystá, že sa nedajú stihnúť všetky miesta...'' naznačoval v skladbe to, že tuší, že jeho odchod čoskoro príde. ,,A teraz už cítim, ako šprintuje čas, ešte kým zaspím, chcem počuť tvoj hlas,'' spieval v pesničke Srdce nehasnou ďalej spevák.

Natáčanie klipu bolo podľa štábu mimoriadne dojemné najmä z dôvodu, že sa Charlotte, ktorá s Karlom nádherný duet spievala, vysporiadavala s neľahkou situáciou. 1.októbra 2019, keď manželka Ivana prostredníctvom Gottovej hovorkyne prezradila, že Karel poslednýkrát vydýchol, sa dievčatá stiahli. Vdova po maestrovi sa svoje dcéry snažila ochrániť pred nechcenou publicitou - a všetky tri sa s obrovským žiaľom vysporiadávali len v kruhu svojich najbližších. 

V sobotu, na premiére filmu Karl, na ktorom sa podieľali najbližší pozostalí po legendárnom umelcovi, sa však dievčatá ukázali. Za ten čas sa veru poriadne zmenili - najmä staršia Charlotte, z ktorej je už veľká slečna. Obidve dcérky už nie sú dievčatkami, ale krásnymi tínedžerkami, z ktorých sa stávajú ženy. Nemožno pochybovať o tom, že by bol na ne Gott mimoriadne hrdý...

Pozrite sa, ako dcérky maestra vyzerajú dnes:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:05