Chôdza prezradí, či ste mali sex.dreamstime
StoryEditor

Pozor na reč vášho tela: Chôdzou totiž dokážete prezradiť, či ste mali sex

10.05.2023, 17:00
Vzťahy

Predstavte si, že kráčate po ulici a spozorujete na sebe zvláštne pohľady. Nečudujte sa, okoloidúci pravdepodobne prečítali z vašej reči tela, že ste mali sex. Príde vám to nereálne? Možno sa budete čudovať, no nielen úsmev na tvári či ružové líca, ale aj vaša chôdza dokáže prezradiť, že ste sa nedávno milovali s partnerom.

Z reči vášho tela sa dá vyčítať naozaj čokoľvek. Vďaka tomu, ako sa pohybujete, akú máte gestikuláciu, či udržujete očný kontakt alebo hovoríte veľmi hlasno, môžete svojmu okoliu vysielať signály o tom, že máte napríklad veľké sebavedomie, klamete alebo ste v strese. Podľa vedcov však môžeme vďaka vašej chôdzi zistiť aj to, či ste mali sex. Áno, je to vtipné a zároveň zvláštne, no nie nereálne. Pozrite sa, prečo to tak je.  

Všetci vedia, čo ste robili

Vedci zistili, že podľa chôdzi môžeme spoznať, či ste mali orgazmus, konkrétne vaginálny orgazmus. Podľa nich po ňom robíte nápadne dlhšie a energickejšie kroky, hojdáte sa v bokoch a ste úplne prirodzené, bez kŕča. Len si to predstavte. Prichádzate do práce alebo sa idete stretnúť s priateľkami v kaviarni a ostatní okoloidúci presne vedia, čo ste predtým robili. Áno, s partnerom ste sa milovali a zažili ten najlepší orgazmus.

Podporiť to môžete inými vecami

Podľa niektorých vedcov môžete podporiť túto skutočnosť aj inými vecami. To, že ste mali sex, môžu okoloidúci zistiť aj podľa toho, že máte začervenané líca, sršíte pokojom, radosťou a šťastím. Rovnako tak vás prezradí široký úsmev, nesústredenosť a zasnívanosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 23:19