Začnite s partnerom praktizovať rýchly sex.dreamstime
StoryEditor

Nemáte s partnerom čas? Začnite praktizovať rýchle, no intenzívne milovanie

26.02.2024, 17:00
Vzťahy

Je normálne, že občas nemáte s partnerom čas na romantické a vášnivé milovanie. Namiesto toho, aby ste sex vôbec nemali, skúste začať praktizovať rýchle milovanie. Nielenže sa vďaka nemu nabudíte energiou, ale dosiahnete orgazmus za krátky čas. Pozrite sa, aké výhody má rýchle milovanie.

Ráno sa zobudíte, ponáhľate sa robiť deťom desiatu, horko ťažko si stíhate vypiť kávu a bežíte do práce. Večer prídete z práce, uvaríte večeru, uložíte deti spať a po krátkej skin care rutiny zaľahnete do postele a zaspíte do pár sekúnd. Zvykne vyzerať aj váš deň podobne, pričom len málokedy si nájdete čas na intímne hrádky s partnerom? Mali by ste vedieť, že robíte chybu. Ak sa chcete s partnerom milovať častejšie, no nemáte dostatok priestoru, skúste začať praktizovať rýchly sex. Toto sú jeho benefity.

Lepšia nálada a menej hádok

Keď začnete praktizovať rýchly sex, omnoho viac budete vďaka vyplaveným endorfínom šťastnejšie a spokojnejšie. Vďaka tomu tak nebudete pod neustálym stresom, napäté či nervózne. Keďže sa budete cítiť psychicky v poriadku, nebudete si všímať banality, ktoré zvyknete vykrikovať partnerovi a oveľa menej sa budete hádať. Rýchly sex takisto pomáha aj vášmu nervovému, dýchaciemu a obehovému systému. Okrem toho vám vďaka nemu neochabujú svaly panvového dna, ktoré často stoja za dosiahnutím orgazmu. Najdôležitejšie však je to, že ak ste s partnerom už naozaj dlho, aj rýchlym sexom si môžete spestriť intímny život a zabrániť nevere či nechuti k sexu.

Stačí pár minút

Páčia sa vám benefity rýchleho sexu? Začnite ho praktizovať už teraz. Je jedno, či to bude doma na gauči, vo výťahu, na schodoch alebo v aute, dôležité je, že si nájdete na seba aspoň pár minút. Rovnako tak sa nebojte viac odviazať a buďte spontánne. Aj keď nebudete mať dostatok času, snažte sa, aby ste potešili jeden druhého. Pokojne si namiesto klasického pohlavného styku doprajte orálny sex alebo použite hračky. Na druhej strane však nezabudnite aj na pomalé a vášnivé milovanie, ktoré by sa takisto malo nachádzať na vašom repertoári.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:49