O tomto ženy najčastejšie klamú.dreamstime
StoryEditor

Používate ich aj vy? Toto sú najväčšie ženské klamstvá o sexe

24.02.2024, 17:00
Vzťahy

Zaklamali ste už niekedy svojmu partnerovi? Väčšina z vás by pravdepodobne odpovedala, že áno. Možno sa budete čudovať, no ženy okrem minutých peňazí za drahú kozmetiku či oblečenie často klamú aj o sexe. Pozrite sa, aké klamstvá používame v tejto oblasti najčastejšie.

Niekedy chtiac, inokedy nechtiac, no isté je, že každá z nás občas zaklame. Možno sa budete čudovať, no ženy podľa výskumov najviac klamú v sexuálnej oblasti. Či už je to kvôli tomu, že nechceme partnera zraniť alebo túžime po zaujímavejšom sexuálnom živote, občas veci radi zahmlievame a prikrášľujeme. Pozrite sa, v čom najčastejšie ženy klamú.

Sex ako na začiatku

Ženy najčastejšie klamú o tom, že je sex s partnerom omnoho vzrušujúcejší ako na začiatku vzťahu. To však vo väčšine prípadoch nemôže byť pravda. Dôvodom je najmä fakt, že v dlhodobých vzťahoch sa partneri veľmi dobre poznajú a vedia, čo ten druhý potrebuje, vďaka čomu je ich sex predvídateľný, no rozhodne nie vzrušujúci.

Dosahovanie orgazmu

K najčastejším ženským klamstvám nepochybne patria aj otázky ohľadom orgazmu, o ktorom tvrdia, že ho zažívajú pri každom intímnom spojení s partnerom alebo dokonca vyvrcholia v tom istom čase ako on. Popravde, takmer žiadna žena nedokáže dosiahnuť orgazmus skôr alebo rovnako ako ich partner. Takisto si treba uvedomiť, že ženy to majú v tomto ohľade o čosi ťažšie než muži a na vyvrcholenie potrebujú dlhšiu stimuláciu.

Predstieranie orgazmu

Priznajte sa, predstierali ste už niekedy orgazmus? Mnohé z vás by rozhodne odpovedali, že áno. Toto klamstvo väčšinou používajú ženy vtedy, keď chcú partnera potešiť, podporiť a predovšetkým nezraniť jeho city.

Nie, nemasturbujem

Ženy často klamú aj o tom, či masturbujú alebo vlastnia sexuálne hračky. Možno sa hanbia alebo je to pre nich veľmi osobné, no mali by vedieť, že to nie je nič zlé ani zakázané.

Túžba len po partnerovi

Túžim len po tebe. Koľkokrát ste to už povedali partnerovi, no vedeli ste, že to nie je pravda? Pravdepodobne, veľakrát. Samozrejme, neznamená to, že o sexe s partnerom nesnívate, no občas jednoducho máte chuť fantazírovať o niekom novom, ktorý je pre vás vzrušujúci.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:15