Ak mu manželka príde na neveru, z mileneckého vzťahu väčšinou vycúva.dreamstime
StoryEditor

Prečo muži opúšťajú svoje milenky? Dôvodom sú manželky, ale aj porušenie niektorých pravidiel

21.02.2024, 08:00
Vzťahy

Mať milenecký pomer nie je dnes nič výnimočné. Práve naopak. Muži z času na čas zablúdia do cudzej spálne a nachádzajú v nej to, čo im doma chýba. A to nie len sex, ale aj uznanie, obdiv či pochopenie. Väčšinou však tento vzťah pre nich nič neznamená a chcú, aby mal jasné pravidlá. Ak ich druhá strana poruší, zaradia spiatočku.

Ak muž opustí svoju milenku, väčšinou to nie je preto, že by si uvedomil, že viac nechce takto podvádzať svoju partnerku. Dôvody sú úplne iné.

Chce viac

Muži, ktorí mali milenky, no zároveň sa tento vzťah rozhodli ukončiť priznali, že ich k tomu viedli najčastejšie veľmi podobné dôvody. Prvým z nich bolo, že aj napriek tomu, že si hneď na začiatku zadefinovali svoj vzťah a to, ako budú či nebudú fungovať, druhá strana chcela zrazu viac. Akonáhle muž zbadal, že okrem sexu sa do ich vzťahu zaplietli aj city, radšej vycúval.

Nárokuje si na jeho čas

Od milenky muži väčšinou očakávajú, že im bude k dispozícii vtedy, keď majú oni čas. Nech to znie akokoľvek kruto. Dôvodom na skončenie mileneckého pomeru pre mužov bolo, keď si zrazu ich milenka začala na neho oveľa viac nárokovať. Jakub (48) priznal, že stopkou pre neho bol moment, keď začala organizovať spoločné kino, večeru a dokonca výlet. Toto bolo ďaleko za jeho predstavami o tom, ako by oni ako dvojica mali fungovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 13:54