V tomto veku si užijete najlepší sex.dreamstime
StoryEditor

Skvelý orgazmus a väčší pôžitok: Sexuálny vrchol môžete zažiť v tomto veku

18.02.2024, 14:00
Vzťahy

Možno si myslíte, že je to o počte partnerov, skúsenostiach alebo samotnej osobnosti človeka, no pravdou je, že dokonalý sex môžete zažiť aj vďaka vášmu veku. Podľa odborníkov totiž nie je jedno, či máte 20, 30 alebo 40. Skvelý orgazmus a väčší pôžitok zo sexu môžete dosiahnuť v tomto veku.

Neužívate si milovanie a nedokážete dosiahnuť orgazmus? Nebojte sa, možno ste sa ešte len nedostali do veku, v ktorom môžete zažiť svoj sexuálny vrchol. Odborníkom sa totiž podarilo vyskúmať, koľko rokov musíte mať, aby ste boli v posteli zakaždým naozaj spokojné. Aj keď je väčšinou dokonalé, vášnivé a divoké milovanie spájané s mladosťou, pravda je úplne iná. Pozrite sa, v akom veku zažijete najlepší sex.

Povedzte si, čo potrebujete

Odborníci prišli na to, že osobný vrchol sexuality môžete zažiť medzi tridsiatym a štyridsiatym rokom, presnejšie v 36 roku. Prečo tomu tak je? Dôvodom je najmä fakt, že v tomto veku už máte čo to za sebou. Nielenže sa nebojíte povedať, po čom v posteli túžite, ale ste sebavedomejšie a viete, čo sa vám páči a čo naopak nie. Ak váš ešte len tridsiatka čaká, rozhodne nezúfajte. Existuje pár tipov, vďaka ktorým si sex môžete užiť aj napriek tejto skutočnosti.

Nečakajte

Nechce sa vám čakať? V tom prípade by ste mali k sexu začať pristupovať inak. Nejde totiž len o to, aké polohy či výkony v posteli podávate. Častokrát je to len o tom, že si milovanie poriadne neužívate. Ak teda chcete zažiť nezabudnuteľný sex, prestaňte sa ponáhľať. Užívajte si každý jeden dotyk, viac sa na partnera pozerajte a vzájomne počúvajte svoje potreby. Rovnako tak vá môže pomôcť vyššie sebavedomie, ktoré eliminuje všetok strach, stres a zabudnete vďaka nemu na nedokonalosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:25