Tieto farby spálne povzbudia váš sexuálny apetít.dreamstime
StoryEditor

Neuveríte, ako dokáže farba vašej spálne ovplyvniť sexuálny život s partnerom

16.02.2024, 17:00
Vzťahy

So spokojným sexuálnym životom súvisí veľké množstvo vecí. Okrem psychického rozpoloženia, vzťahových problémov či zdravotného stavu, ho dokáže ovplyvniť aj farba vašej spálne. Pozrite sa, ktoré odtiene pozdvihnú sexuálny apetít a ktoré naopak zatienia vášeň.

Túžite vylepšiť váš sexuálny život? Okrem nových polôh, hračiek či oblečenia by ste sa mali zamerať aj na farby, ktorými sa obklopujete. Nie je totiž jedno, či máte spálňu vymaľovanú na bielo, žlto alebo červene. Zatiaľ, čo sú niektoré odtiene schopné podporiť chuť a vášeň, existujú aj také, ktoré potláčajú apetít do úzadia. Aby ste boli spokojné s vaším intímnym životom, namaľujte si spálňu týmito farbami.  

Vášeň, pokoj a dobrá nálada

Aj keď všetko závisí od toho, aká ste osobnosť, vo všeobecnosti platí, že spokojný sexuálny život dokážu zaistiť najmä teplé farby. Najvášnivejšou je nepochybne karamelová, ktorá spôsobuje podvedomú chuť na sladké, povzbudzuje apetít a dobrú náladu. Takisto je skvelý aj odtieň žltej alebo béžovej, ktorý podporuje príjemné pocity v spálni, dodáva miestnosti príťažlivý nádych a oslobodzuje vás od negatívnych emócii. Dôvodom je najmä fakt, že tieto farby sú vhodné pre obe pohlavia, takže vďaka nim môžete mať s partnerom sex minimálne trikrát do týždňa.

Nevhodné farby

Naopak by ste si spálňu nemali maľovať modrou, fialovou, šedou a čiernou. Tieto farby totiž spôsobujú negatívne pocity, pričom na sex pri nich nepomyslíte ani raz. Nielenže spôsobujú nespavosť, ale nútia vás v posteli robiť úplne iné veci, ako je napríklad surfovanie po internete, čítanie kníh či pozeranie televízie. Jednoducho, tieto farby rozhodne nezaručia vášeň a nepodporia chuť na sex.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 13:31