Bradavkový orgazmu vás prekvapí svojou intenzitou.dreamstime
StoryEditor

V hlavnej úlohe: Bradavkový orgazmus. Jednoduché triky, ako si ho užiť čo najlepšie

05.02.2024, 14:00
Vzťahy

Iste, nevýhodou žien je, že každý sex nie vždy končí orgazmom. To je fakt. No zároveň majú šťastie v tom, že môžu zažiť až niekoľko druhov orgazmov. Okrem tých, ktoré sú vám dobre známe, je tu ešte aj bradavkový orgazmus. Chce to poriadnu dávku trpezlivosti a precízne stimulovanie bradaviek, no výsledok určite stojí za to.

Bradavky patria k jedným z najerotogénnejších zón. Prečo teda nevyužiť ich potenciál naplno?

Citlivé miesta

Tak ženy ako aj muži priznávajú, že stimulovanie bradaviek je pre nich veľmi vzrušujúce. Ženské prsia sú však predsa len o niečo viac citlivejšie, než tie mužské. Dobrá správa však je, že bradavkový orgazmus môžu zažiť obe pohlavia.

Ako na to?

V prvom rade by ste mali vopred vedieť, že sa vám to nemusí podariť hneď na prvýkrát. Uvoľnite sa, navoďte si tú správnu atmosféru, nikam sa neponáhľajte a nalaďte sa aj na to, že budete s partnerom komunikovať o tom, čo z toho čo robí, je pre vás viac či menej vzrušujúce. Na stimuláciu bradaviek si úplne vystačíte s prstami a jazykom, no pokojne môžete siahnuť aj po niektorých pomôckach. V prvom kole vám budú stačiť pierka či bičíky, nabudúce pokojne skúste aj svorky na bradavky. A aby sme nezabudli, niekedy je medzi bolesťou a extázou veľmi tenká hranica! Takže sa toho nebojte a ukážte partnerovi, kde sú vaše hranice. Tie z vás, ktoré sa rozhodli vybrať na spoznávanie cesty po vlastnom tele osamote iste ocenia aj vibrátor, ktorým si po bradavkách budú prechádzať, alebo pomôcky, ktoré inak používate na stimulovanie klitorisu.

image

Pokojne siahnite aj po erotických pomôckach, ktoré vám pri stimulácii bradaviek pomôžu.

dreamstime

Ešte lepší zážitok

Ak pocítite príjemný pocit prichádzajúceho orgazmu, skúste vedome spomaliť či prestať a oddialiť vyvrcholenie. O pár sekúnd opäť pokračujte a výsledok sa dostaví ešte o niečo intenzívnejšie. Na bradavky skvele pôsobí aj chlad či teplo, vďaka ktorým sú opäť o niečo citlivejšie. Použite špeciálne prípravky, alebo sa pohrajte s kockou ľadu.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 13:03