Naplánujte si s partnerom spoločné chvíle. Utuží to váš vzťah.dreamstime
StoryEditor

Plánovanie intímnych chvíľ s partnerom má výhody, ktoré pomôžu vášmu vzťahu

30.03.2024, 14:00
Vzťahy

Nájsť si dostatok času na intimitu s partnerom je pre mnoho párov priam nesplniteľná úloha. Každý tretí muž je vo vzťahu nespokojný práve s frekvenciou v akej sa so svojou polovičkou venujú milostným radovánkam. Pracovné, ale aj rodinné povinnosti páry natoľko pohltia, že na intimitu im neostáva čas, energia a dokonca ani chuť. Naplánovať si preto spoločný čas je jedným z najschodnejších riešení.

Spontánne milovanie má iste svoje čaro. Ale nie je lepšie sa milovať viackrát no plánovane ako vôbec?

Nedostatok času

Podľa niektorých prieskumov si dnes páry nachádzajú čas na intimitu veľmi zriedkavo. Môže za to doba a životný štýl aký vedú. Muži, ale aj ženy sú unavení z práce, ale aj rodinných povinností. Často im neostáva čas pre seba samého, nie to ešte pre partnera. Áno, určite je to o prioritách, no niekedy sa jednoducho robia kompromisy veľmi ťažko a inokedy na ne ani nie je priestor. Ak vám však milovanie s vašou polovičkou chýba, otvorte túto tému spolu s kalendárom a dohodnite sa, kedy si jeden na druhého vyhradíte čas.

Plánovanie je zárukou úspechu

Asi sa zhodneme, že spontánne milovanie má svoje čaro. No čo ak  k nemu dochádza len veľmi sporadicky ak vôbec? Nie je potom oveľa jednoduchšie si spoločné chvíle naplánovať? Má to viacero výhod. Prvou je to, že viete, že budú na 100% uspokojené vaše fyzické potreby. Druhá výhoda je nepochybne tá, že vás intímne chvíle s partnerom zbližujú a upevňujú váš vzťah. A napokon môžete aj v plánovaní nájsť množstvo výhod. Deti môžete odovzdať včas starým rodičom a tešiť sa na spoločný večer. Nič vás neprekvapí a nič nenecháte v tomto prípade na náhodu. Od výberu spodnej bielizne, cez dokonale hladké nohy. Aj vďaka takýmto drobnostiam sa ženy dokážu v posteli oveľa viac uvoľniť a užiť si spoločné milovanie. Navyše aj predstava, že máte tento svoj tajný plán vám môže priniesť vzrušenie navyše.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:31