Muži skutočne nerozumejú niektorým veciam, ktoré ženy robia.dreamstime
StoryEditor

Štyri veci, ktoré ženy robia a muži ich nikdy nepochopia. Nájdete sa v nich?

31.01.2024, 14:00
Vzťahy

Aj na vás sa partner občas pozerá ako na mimozemšťanku a nechápe, prečo robíte to či ono? Nemíňajte svoju energiu. Niektoré veci, ktoré ženy robia jednoducho muži nikdy nepochopia. A úprimne, aj ten mužský svet je ženám často až príliš vzdialený.

Muži nikdy nepochopia o čom sa dá hodiny rozprávať s kámoškou. Ani to, prečo vás pri pohľade do zrkadla opustí dobrá nálada.

Musím schudnúť

To, že sa mnoho žien na seba pozerá optikou, ktorá je pre mužov veľkou neznámou je holý fakt. Aj preto nechápu, že vy vidíte každý centimeter, ktorý na vašom tele pribudne, hoci jemu sa zdá, že ste stále rovnaká. Veď akože dobre, nech im tento pohľad zostane pokiaľ možno čo najdlhšie. Rovnako nechápu, že držíte non stop nejaké diéty, jete šaláty a kontrolujete si každé sústo, ktoré skonzumujete. Nedajbože, že vás uvidia rátať si kalórie a vážiť si jedlo, ktoré ide jesť.

image

To, že neustále držíte diéty je pre mužov absolútne nepochopiteľné.

dreamstime

O čom ste sa bavili 6 hodín???

O čom ste sa s kamarátkou bavili takmer jednu celú pracovnú dobu? No tém na prebratie nie je nikdy dosť. Od práce, cez partnera a najnovšie módne trendy až po ...diéty. Keď sú ženy so svojimi kamarátkami, čas pre ne prestáva existovať. Nekontrolujú telefón ani hodinky, len to, či už prebrali všetko čo chceli a či náhodou na niečo nezabudli. Chcú pri tom sedieť v príjemnej kaviarni či reštaurácii a vychutnávať si tento čas naplno.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:06