Muži skutočne nerozumejú niektorým veciam, ktoré ženy robia.dreamstime
StoryEditor

Štyri veci, ktoré ženy robia a muži ich nikdy nepochopia. Nájdete sa v nich?

31.01.2024, 14:00
Vzťahy

Aj na vás sa partner občas pozerá ako na mimozemšťanku a nechápe, prečo robíte to či ono? Nemíňajte svoju energiu. Niektoré veci, ktoré ženy robia jednoducho muži nikdy nepochopia. A úprimne, aj ten mužský svet je ženám často až príliš vzdialený.

Romantické filmy

Pozeráte sa práve na tú najromantickejšiu scénu, stekajú vám slzy po tvári a viete, že budete potrebovať ešte jeden balík vreckoviek a v tom to zacítite. Nechápavý pohľad a úškrn na partnerovej tvári. Len z rešpektu k vám zadržiava záchvat smiechu, no stačí málo a vybuchne. To, čo vás dojíma jemu príde ako maximálne klišé. Nechápe, že ste sa práve s hlavnou hrdinkou úplne stotožnili. A to, že vás dokáže rozplakať film nechápe už vôbec. Veď je to len film!

Máš plnú skriňu!

Dobre, objektívne treba uznať, že niekedy je to skutočne prehnané ak ženy stoja pred plnou skriňou a aj napriek tomu nariekajú, že si nemajú čo obliecť. To, čo muži nikdy nepochopia je množstvo oblečenia, topánok a kabeliek, ktoré ženy potrebujú. Čierna, červená, béžová, malá, crossbody, shopperka...ide im z toho vybuchnúť hlava. Nerozumejú, prečo vám nestačí jedna kabelka na všetko. Na čo potrebujete niekoľko párov topánok, keď on si vystačí s jednými slušnými topánkami do práce a teniskami na voľný čas. Nuž, nestrácajte čas vysvetľovaním. Aj tak to nikdy nepochopí.

image

Nikdy nepochopia, aké množstvo topánok potrebujete.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 12:25