d
StoryEditor

Neverou môžete stratiť mnohé: Toto sú následky za jej dlhodobé zatĺkanie

14.08.2023, 19:00
Vzťahy

Aj keď si hovoríte, že nikdy neveru nezažijete, mali by ste si uvedomiť, že život je nepredvídavý a v súčasnosti je možné naozaj všetko. Či už je to vplyvom sociálnych sietí alebo obdobím otvorených vzťahov, nevera je čím ďalej, tým viac častejšia. Najhoršie sú predovšetkým jej následky.

Keď sa vo vzťahu objaví nevera, či už z vašej alebo partnerovej strany, môže to značiť jasný koniec alebo naopak príležitosť na zmenu. Je úplne jedno, aká bola jej príčina, no je viac než jasné, že so sebou prináša veľké množstvo komplikácii, a to najmä vtedy, keď je dlhodobo zatĺkaná. Pozrite sa, čo všetko dokáže spôsobiť.

Vaše okolie nezostane slepé

Podviedli ste partnera, pretože ste nedostávali pozornosť, chýbala vám hlbšia intimita alebo ste len chceli vyskúšať niečo nové? Bohužiaľ, je to nezvratný čin, ktorý môže mať akékoľvek následky a ak ste sa ho rozhodli zatajovať, môžu byť ešte o čosi horšie. Museli by ste byť totiž až príliš dobré klamárky na to, aby sa to nikdy neprevalilo. Väčšinou to však býva tak, že nielen partner, ale aj vaše okolie si začne všímať, že sa niečo deje. Odrazu si o vás začnú ľudia šepkať, písať na sociálnych sieťach, ohovárať vás sa vymýšľať všemožné príbehy, ktoré by mohli poškvrniť vašu povesť. Práve to môže viesť k strate priateľov, hanbe v práci či výčitkám.

Priznajte sa a bude to ešte horšie

Keď si začnete vyčítať to, čo ste spravili, túžite vo vzťahu všetko napraviť. Odrazu sa viac venujete partnerovi, obdarúvate ho dotykmi a všemožnými prekvapeniami. Bohužiaľ, po toľkom zatĺkaní a snažení sa môžete začať cítiť ešte horšie. Budete neustále zle naladené, možno sa u vás objaví depresia, porucha príjmu potravy či problémy so srdcom. V takýchto chvíľach sa pod nátlakom emócii pravdepodobne rozhodnete partnerovi povedať o nevere. Nečakajte však úľavu. Kvôli tomu, že ste sa nepriznali hneď, sa môžete stať nedôveryhodnou a slabou osobou, ktorá sa hanbí za svoj čin. Je však už len na partnerovi, či sa vám rozhodne odpustiť alebo si vaša nevera vyberie tú najvyššiu daň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:25