Pozrite sa, ktoré mužské frázy by ste pri rozchode nechceli počuť.dreamstime
StoryEditor

Vyslovujú ich len zbabelci a pokrytci: Toto sú najhoršie mužské rozchodové frázy

19.05.2023, 19:00
Vzťahy

Rozchod je nepríjemná záležitosť pre každého. Zatiaľ, čo sa niektoré páry rozídu v kľude po vzájomnej dohode, existujú muži, ktorí pri ňom potrebujú použiť klišé frázy, ktoré rozchod urobia ešte nepríjemnejším. Pozrite sa, ktoré vety nechce pri odlúčení počuť žiadna z vás.

Je úplne normálne, že prídete vo vzťahu na to, že si s partnerom nie ste súdení. V takomto prípade sa snažíte vykomunikovať svoje problémy a v kľude sa rozlúčiť. Samozrejme, existujú aj páry, ktorých rozchod je plný hádok, konfliktov či trápenia. Ak k tomu ešte pridáme otrepané frázy, z rozchodu sa môže stať naozajstný horor. Pozrite sa, ktoré klišé vety zvyknú muži používať pri odlúčení.

 „Nie je to v tebe, je to vo mne.“

Túto frázu používajú muži naozaj veľmi často. Dôvodom je pravdepodobne fakt, že sú lenivý na vysvetľovanie svojich pocitov a tak celú vinu radšej zhodia na seba. Keby si však uvedomili, že niekedy je oveľa lepšie povedať a počuť pravdu, rozhodne by bol pre nich rozchod o čosi príjemnejší. Keďže si ale problémy nevykomunikujete a nedozviete sa, čo im na vás vadilo alebo prečo váš vzťah stroskotal, nemáte sa z čoho do budúcnosti poučiť.

 „Zaslúžiš si niekoho lepšieho.“

Prečo by muži vyslovovali niečo takéto? Veď predsa, ktorý chlap by dokázal dobrovoľne priznať, že je niekto lepší ako on? Znie to možno šialene, no túto frázu naozaj muži používajú. Väčšinou je to však preto, lebo ich ťaží svedomie. Keďže vedia, že už niečo urobili, no popri tom si túžia zachovať status správneho chlapa, radšej odídu takto zbabelo.

 „Potrebujem byť chvíľu sám.“

Keď muž vysloví túto frázu, čo si o tom my ženy máme myslieť? Chce si dať prestávku alebo sa chce jednoducho len rozísť? V takomto prípade by ste mali myslieť predovšetkým na to, že ak vás niekto miluje, nepotrebuje si od vás oddýchnuť. Váš partner pravdepodobne už niekoho má a len rozmýšľa, s ktorou z vás má zostať.

 „Nie som pripravený na vážny vzťah.“

Na čo si muž hľadá partnerku, keď sa napokon rozhodne, že vzťah nechce? Túto frázu väčšinou používajú muži vtedy, keď si chcú radšej užívať alebo sa jednoducho boja priznať, že si nevedia predstaviť vážny vzťah priamo s vami.

 „Zostaneme priateľmi.“

Áno, je pekné, že by s vami partner chcel po rozchode zostať kamarát, no málokto je na niečo také pripravený. Ako sa predsa môžete po rozchode stretávať s človekom, s ktorým ste zdieľali jednu posteľ a prežívali ťažké či zlé obdobia? Po nejakom čase sa to možno dá, no hneď určite nie. Práve z tohto dôvodu je táto fráza úplne zbytočná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 13:39