Týmito gestami prinesiete do vzťahu stratenú iskru.dreamstime
StoryEditor

Žiadne luxusné dary či večere: Vďaka týmto romantickým gestám sa bude váš partner cítiť milovaný

12.03.2023, 10:00
Vzťahy

Romantike je korenie, ktoré dokáže udržať vzťah pri živote. Ak chcete partnerovi ukázať, že vám na ňom záleží, zabudnite na luxusné dary či večere. Svoju náklonnosť môžete preukázať aj inými romantickými gestami. My sme si pre vás pripravili tipy na niekoľko z nich. Takto sa bude vaša polovička cítiť milovaná.

Či už sa nachádzate v novom alebo dlhodobom vzťahu, romantika vám môže pomôcť upevniť puto a zblížiť sa. Ak vám s partnerom chýba iskra lásky, môžete ju do milostného života vrátiť tak, že mu ukážete nejaké romantické gestá. Zabudnite však na drahé darčeky a luxusné večere. Existujú totiž aj iné spôsoby, ako preukázať svoju náklonnosť. Aby ste nemuseli hľadať po internete alebo sa príliš zamýšľať, pripravili sme si pre vás niekoľko nápadov, ktoré vám pomôžu oživiť vzťah.

Uznajte jeho úsilie

Priznajme si to, že najkrajším romantickým gestom sú nepochybne slová vďaky, uznania a lásky. Muži pre nás robia veľa a keďže každý potrebuje byť chválený, posnažte sa, aby jeho úsilie dostalo uznania. Povedzte mu, že ste na neho hrdé za to, čo všetko robí. Poďakujte mu aj za maličkosti, vyznajte mu lásku a prebuďte v ňom šťastie.

Uvarte mu obľúbené jedlo

Dobré jedlo je ako liek. Už prvé sústo dokáže prebudiť všetky zmysly a priviesť vás do neba. Neznamená to však, že musíte partnera pozývať na večeru. Pripravte mu jeho obľúbené jedlo doma, zapáľte aromatické sviečky, položte na stôl ruže a pustite romantickú hudbu. Nielen vďaka jedlu, ale aj kvôli vašej snahe sa bude partner cítiť milovaný.

image

Uvarte partnerovi jeho obľúbené jedlo.

dreamstime

Pozvite ho na rande

Väčšinou pozývajú na rande muži ženy. Čo keby ste to tentoraz urobili naopak? Pozvite svojho partnera na rande vy. Či už to bude kino, hranie romantických hier alebo prechádzka, snažte sa ho naplánovať aj s nejakým prekvapením. Okoreniť váš vzťah môžete aj romantickým výletom na hory, k vode alebo do iného mesta.

Zamilované odkazy

Vyznať lásku môžete partnerovi aj zamilovanými odkazmi. Prilepte mu ráno na chladničku, vložte mu do vrecka bundy alebo auta papierik s odkazom, že mu držíte palce v práci, že ho milujete alebo že sa už teraz neviete dočkať večera s ním. Je to omnoho krajšie gesto ako posielanie správ cez telefón. Verte, že ho takéto vyznanie poteší.

Venujte sa jeho koníčkom

Svoju náklonnosť môžete partnerovi dokázať aj tak, že sa budete jeden deň venovať jeho koníčkom. Či už to bude hranie videohier, návšteva hokejového zápasu alebo nejaký adrenalínový zážitok. Váš partner si bude veľmi ceniť, že chcete byť súčasťou toho, čo má rád.

image

Venujte sa jeden deň aj jeho koníčkom.

dreamstime

Nezabúdajte na objatia a bozky

Romantiku môžete do vzťahu vniesť aj dotykmi. Objímte svojho partnera pred odchodom do práce, dajte mu bozk pred spaním a maznanie sa len tak pri pozeraní filmu. Každý takýto dotyk uvoľní hormón dobrej nálady v tele a pomôže vám tak posilniť puto.

Romantika, ktorú muži milujú

Väčšina mužov ocení romantiku spojenú s erotickými hrami. Doprajte preto partnerovi zmyselnú masáž, ktorá bude po dlhom dni strávenom v práci uvoľňujúca a relaxačná. Zaobstarajte si dráždivé spodné prádlo a premávajte sa v ňom okolo neho. Nezabudnite zapáliť sviečky, zapnúť romantickú hudbu a ukončite večer milovaním.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 19:47