Presúvajte sa pomaly po celom tele vášho partnera.dreamstime
StoryEditor

Chcete vášho partnera rozpáliť? Venujte pozornosť týmto miestam na jeho tele

09.03.2023, 15:00
Vzťahy

Ak je vo vašom záujme dopriať partnerovi nevídanú rozkoš, máte hneď niekoľko možností ako to dosiahnuť. Samozrejme, môžete si zvoliť kratšiu aj dlhšiu cestu. Ak totiž siahnete do jeho rozkroku, úspech máte zaručený do pár minút. No ciest je oveľa viac. Niektoré sú síce dlhšie, no stoja za to!

Dajte si na čas a ukážte vašej polovičke, že teraz je on pre vás na prvom mieste a vy mu venujete sto percentnú pozornosť. Po nej bude samozrejme nasledovať orgazmus na ktorý len tak nezabudne.

Poďte na to postupne

Je jasné, že penis je najcitlivejšou časťou mužského tela a už po pár ťahoch bude váš partner vo vytržení. No nechajte ho ešte chvíľu len túžiť po tom, aby ste sa ho dotkli na tomto mieste. Zatiaľ však venujte pozornosť iným častiam jeho tela. Rozhodne ním prejde rovnaká vlna vzrušenia a vo finále aj tak ocení, že ste sa nikde neponáhľali.

Chodidlá a nohy

Chodidlá pri predohre radšej vynechajte. Inak riskujete, že namiesto vzrušenia bude vášho partnera čakať záchvat smiechu. Iba že  by ste mu chceli dať príjemnú masáž, v tom prípade máte zelenú. Jednoznačne však postupujete smerom hore, pretože ak sa jazykom budete zdržiavať na vnútornej strane stehien, dostanete ho do varu. Koniec koncov, je to len pár centimetrov od jeho najväčšej pýchy, takže je to jedna z tých najcitlivejších erotogénnych zón na jeho tele.

Brucho

Citlivo obíďte jeho penis a presuňte sa smerom hore. Nevynechajte hladkanie, maznanie sa s jazykom a pokojne sa aj jemne zahryznite. Okolie pupka je citlivé, no počkajte ako sa bude tváriť keď sa takto budete hrať aj s jeho bradavkami. Sú takmer rovnako citlivé ako tie vaše. Vy teda najlepšie viete, čo dokáže hra s jazykom a poriadny stisk.

Krk

Kým mu dáte vášnivý bozk na ústa, nevynechajte po ceste k ním ani krk. Ak budete bozkávať a jemne sa láskať s krkom vášho partnera, bude táto intímna chvíľa dostatočne vzrušujúca nie len pre neho, ale aj pre vás. Nevynechajte ani jeden centimeter. Váš muž bude mať zimomriavky po celom tele a bude túžiť len a len po tom, aby ste s tým nikdy neskončili. A buďte si isté, že vám túto predohru s radosťou vráti. A to minimálne v takej intenzite a nasadení, aké ste mali vy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 09:09