Kto sa radí k najdlhším a najkratším mužským prirodzeniam podľa jednotlivých krajín?unsplash
StoryEditor

Atlas mužskej pýchy: Porovnali sme veľkosti prirodzenia jednotlivých národov, takto skončili Slováci

30.06.2022, 18:00
Vzťahy

Veľkosť mužského prirodzenia je často preberaná téma či už v spálni, medzi kamarátkami alebo medzi samotnými pánmi. Nedávno sa na internete dokonca objavila mapa, ktorá obsahuje prehľad dĺžok mužskej pýchy po celom svete. Zistite, k akým veľkostiam sa radia Slováci oproti iným národom.

Síce sa hovorí, že na veľkosti nezáleží, muži sa medzi sebou aj tak často porovnávajú. Veď predsa, mnoho závisí práve od skúseností a šikovnosti daného človeka a nie od toho, čo má ukryté v nohaviciach. Aj napriek tomu sa na internete nedávno objavila mapa, ktorá zobrazuje prehľad dĺžok mužských pohlavných údov v jednotlivých krajinách. Vedci, ktorí mapu zostavovali, zisťovali čísla podľa dvoch údajov. Jedným z nich boli čísla, ktoré si namerali samotní muži. Tí však mali tendenciu pridávať si na svojej pýche, a preto sa vedci rozhodli, že mužské prirodzenia budú merať oni. Pre informáciu, meranie bolo vykonávané na stoporených penisoch. V tomto atlase môžete podľa farieb vidieť, ktoré časti sveta sa pýšia najväčšími (tmavozelená) alebo naopak najmenšími (červená) prednosťami. Zistite, kde sa umiestnili páni zo Slovenska.

Týmto pánom patria prvé priečky

Už dlhé roky koluje medzi ľuďmi povesť, že muži čiernej pleti sú v nohaviciach nadštandardne vybavení a atlas penisov to môže len potvrdiť. Podľa údajov sú na tom najlepšie páni z Konga s priemerom 17,93 cm. Na druhom mieste sa umiestnil Ekvádor so 17,77 centimetrami a tretia priečka so 17,03 cm patrí Ghane. Nezaostávajú však ani páni z Maďarska, Sudánu či Bolívie, ktorí sa môžu pýšiť priemerom 16,51 cm. Na úplnom chvoste rebríčka sa naopak nachádza Južná Kórea s 9,66 cm. O pár milimetrov ju predbehli muži z Kambodže, Indie a Číny. Táto skutočnosť však týmto pánom nemusí znížiť sebavedomie, pretože nie vždy pre ženy platí - čím väčší, tým lepší.

Slováci prekvapili

Síce mnohé ženy láka sex s cudzincami, najmä vďaka niektorým fámam, no možno vás prekvapí, že slovenskí muži sa v atlase penisov neumiestnili najhoršie. Podľa mapy je zrejmé, že im patrí svetlozelená farba, ktorej prislúchajú parametre 14,88 – 16,10 cm. To znie celkom lákavo, nemyslíte? K týmto priemerom sa dokonca radia i Česi, Francúzi, Holanďania, ale aj Taliani či Dáni.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 08:51