Tieto známe osobnosti sa museli popasovať s nepriazňou osudu.archiv
StoryEditor

Život s hendikepovaným dieťaťom nie je vždy jednoduchý: Tieto známe osobnosti to však zvládajú bravúrne

14.04.2024, 19:00
Celebrity

Predtým, než dieťa uzrie svetlo sveta si prajete jediné a to, aby bolo zdravé. Bohužiaľ, nie na každého sa v takýchto chvíľach obráti šťastie. Jasným príkladom sú nižšie spomínané známe osobnosti, ktoré sa museli vyrovnať s osudom a naučiť sa žiť s hendikepovaným dieťaťom. Pozrite sa, ako bravúrne to zvládajú.

Andy Timková

Bývalá moderátorka Telerána Andy Timková sa spočiatku zľakla, keď sa jej narodil syn Adam s detskou mozgovou obrnou, no po čase sa s tým naučila žiť a dnes ho berie ako svoju najväčšiu odmenu. Vyrástol totiž z neho samostatný muž, ktorý síce potrebuje vozík a asistenciu matky, svoj život si podľa Andy reguluje sám.  

Victoria Beckham

Aj modelka Victoria Beckham sa musela popasovať s osudom, keď sa jej narodil syn Romeo. Už ako batoľa mal mnoho zdravotných problémov, z ktorých napokon vysvitlo, že trpí epilepsiou, a teda stavom, ktorý spôsobuje kŕče či záchvaty. Aj napriek týmto problémom z neho vyrástol úspešný a šikovný muž, ktorý si síce musí dávať pozor na blikanie fotoaparátov, no vďaka podpore rodiny to zvláda bravúrne.

Andrea Belányiová

Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová má dcéru Saskiu, ktorá od malička potrebuje zvýšenú starostlivosť. Narodila sa predčasne, mala problémy s dýchaním a ďalšie zdravotné problémy. Aj keď má dnes už 16 rokov, Andrea sa o ňu musí starať ako o malé dieťa. Priznáva, že je to občas náročné, no Saskia jej robí radosť, teší sa z každého pokroku a to ju posúva ďalej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 12:45