Tieto znamenia zverokruhu používajú pomstu ako zbraň.dreamstime
StoryEditor

Ak im ublížite, zaplatíte za to: Toto sú najpomstychtivejšie znamenia zverokruhu

05.12.2023, 17:00
ASTRO

Niektorí ľudia dokážu odpúšťať veľmi rýchlo, pretože sa na druhých nevedia dlho hnevať. Rovnako tak však existujú aj takí, ktorí sa riadia pravidlom, že ak im raz niekto ublíži, musí za to zaplatiť. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, ktoré sa radia k tým najpomstychtivejším.

Tieto znamenia zverokruhu sú kruté, bezcitné a predovšetkým pomstychtivé. Riadia sa totiž pravidlom, že ak im niekto čo i len raz ublíži, musia mu to vrátiť, a to pokojne aj dvojnásobne. Ak sa teda rozhodnete niekoho z vašich blízkych oklamať, uraziť alebo sklamať, uistite sa, že sa nenarodili ani v jednom z týchto znamení zverokruhu. Pozrite sa, kto z horoskopu verí v oprávnenosť pomsty.

Škorpión

Ľudia narodení v znamení Škorpióna nedokážu zniesť zradu či klamstvá. Práve z tohto dôvodu vedia byť neuveriteľne pomstychtiví. Ak im ublížite, vďaka svojej inteligencii a intuícii sú schopní urobiť niečo, čo vám spôsobí bolesť, o akej sa vám ani nesnívalo. Možno vám to príde z ich strany bezcitné, no oni sami majú veľké city, sú emocionálni a ľahko zraniteľní, takže sa nemôžete čudovať ich krutému správaniu.

Býk

Zradili ste niekoho kto sa narodil v znamení Býka? Ak si myslíte, že vám to časom odpustí, ste na veľkom omyle. On totiž len čaká na príležitosť, kedy sa vám bude konečne môcť pomstiť. Keďže sa nebojí otvorenosti, priamosti a miluje moment prekvapenia, očakávať tak od neho môžete nejakú nepríjemnosť, ktorá súvisí s vašimi najväčšími strachmi či slabými stránkami.  

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka patria takisto k pomstychtivým osobám. Najviac ich dokáže zraniť, ak im ublíži niekto z ich blízkych. V takýchto momentoch sa z nich ľahko stanú nepriatelia, ktorí čakajú, kým spravíte nejaký prešľap, aby sa mohli vyžívať vo vašich nedostatkoch. Bohužiaľ, pre nich je úprimnosť dôvera a vernosť všetko, takže si dajte veľký pozor, aby ste ich nesklamali.

Váhy

Aj ľudia, ktorí sa narodili v znamení Váhy, dokážu byť extrémne pomstychtiví. Keďže neznášajú nespravodlivosť a túžia po tom, aby sa každému vrátilo to, čo urobil, ak ich niekto zradí, okamžite zasiahnu. Našťastie, naproti iným znamenia zverokruhu dokážu na vaše chyby rýchlo zabudnúť, no nezabúdajte, že bez pomsty to nepôjde.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 23:16