Pozrite sa, ako dokáže jedna šálka čaju podporiť vášeň a túžbu.dreamstime
StoryEditor

Zelený čaj pôsobí podobne ako modrá tabletka: Takto vám môže zlepšiť intímny život

05.03.2024, 19:00
Zdravie

Potrebujete nabudiť seba aj partnera na sex? Namiesto modrej tabletky či iného povzbudzovača siahnite po zelenom čaji. Budete sa čudovať, aké účinky má nielen na vaše zdravie, ale aj intímny život. Pozrite sa, ako dokáže jedna šálka čaju podporiť vášeň a túžbu.

Nech to znie akokoľvek zvláštne, no jedna šálka zeleného čaju vám môže zlepšiť intímny život s partnerom. Keďže nie vždy máte chuť, no túžite po milovaní s vašou polovičkou, dopomôcť si môžete práve touto pochúťkou. Nielenže podporí sexuálnu túžbu, ale dokáže pôsobiť podobne ako modrá tabletka. Pozrite sa, čoho je schopný zelený čaj.

Nabíjač energie

Je normálne, že sa vám po ťažkom dni už nič nechce. Ak si však túžite ešte užiť intímne hrádky s partnerom, musíte sa nejako nabudiť. Pomôcť vám môže práve zelený čaj, ktorý je podobne ako káva, skvelý na povzbudenie a prebudenie. Nielenže vás zbaví únavy, ale nabije energiou, dobrou náladou a predovšetkým upokojí napätie v tele. Takýmto spôsobom tak podporí sexuálnu túžbu a zvýši libido.

Lepší výkon

Keďže zelený čaj obsahuje kofeín, mali by ste ho vypiť pred každým pohlavným stykom. Okrem toho, že budete mať väčšiu chuť na sex, môže sa zlepšiť aj váš výkon.

Vďaka tomu môže byť milovanie s partnerom dlhšie, vášnivejšie a nemusíte sa báť ani experimentovania. Na zelenom čaji je najlepšie to, že narozdiel od modrej tabletky účinkuje okamžite, takže nemusíte čakať, ale sa rovno vrhnúť na partnera.

Podpora prietoku krvi

Účinky zeleného čaju ocení najmä váš partner. Jedna šálka tejto pochúťky totiž dokáže podporiť prietok krvi, upravuje cukor, znižuje tlak a ochraňuje cievy.

Práve vďaka tomu je zárukou dlhej erekcie. Skúste preto partnerovi pred milovaním uvariť zelený čaj a môžete sa pripraviť na jazdu plnú vášne, romantiky a viacnásobného orgazmu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:04