Kvalitný mixér na smoothie v kuchyni ocení azda každý.dreamstime/xiomi
StoryEditor

Chcete sa už konečne venovať svojmu zdraviu, mať vyvážený príjem vitamínov, ale stále nemáte čas? Tento MIXÉR musíte mať!

08.12.2023, 15:14
Zdravie

Pokiaľ nie ste pravidelní konzumenti veľkého množstva surovej zeleniny či ovocia, pitie smoothie je jednou z možností. Aby ste však doplnili aj vitamíny zo zeleniny, zelené smoothie prichádzajú s variantom, kedy do smoothie pridávate aj zeleninu. Hoci sa vám táto predstava nemusí veľmi pozdávať, zelené smoothie sa tešia čím ďalej tým väčšej obľube.

Mixovanie ovocia a zeleniny prináša množstvo zdravotných výhod. Na to, aby ste si vyrobili vhodné smoothie vám stačí výkonný mixér a kvalitná zelenina či ovocie. 

Smoothie predstavuje ľahké jedlo a ľahko sa vstrebáva v porovnaní s vareným jedlom. Dôvodom je fakt, že suroviny v smoothie pomáhajú zachovať živiny, ktoré sa inak pri varení zničia. Toto uľahčuje telu vstrebávanie základných živín v ovocí a zelenine.

Samé plusy

Ide o chutný spôsob, ako pridať do stravy ovocie i zeleninu. Tá okrem iných benefitov znižuje hlad a nepridáva kilá.

Ak ste sa rozhodli, že už nechcete naďalej priberať, dôležité je, udržať žalúdok sýty. Ak sa zasýtite zeleninou a ovocím, nemusíte sa báť naberania zbytočnej váhy. Budete tiež cítiť menej návalov hladu a dáte zbohom žalúdočným problémom. Dáva vám šancu zjesť aj to, čo vám či deťom inak nechutí.

Kvalitný mixér Xiomi sa pre vás stane nenahraditeľný pomocník v kuchyni. 

Jednouché ovládanie pomocou otočného tlačidla s integrovaným OLED displejom

Otáčaním ovládača vyberte prevádzkový režim. Tlačidlo funguje aj ako displej. Dotykové tlačidlá pre Plán a Zrušiť vám ušetria problémy s ovládaním jedným dotykom. Je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré ocenia aj tí najnáročnejší. Disponuje režimom čistenia, môžete si naplánovať mixovanie až 12 hodín vopred. Izoláciu teploty viete ovládať až 4 hodiny. Vysoko výkonný motor sa postará o dokonalé rozmixovanie. Má inteligentné ovládanie pomocou aplikácie. Mixovanie, odšťavovanie, príprava horúcich nápojov, alebo drvenie ľadu pre celú rodinu sa stane hračkou.

Už v pondelok 11. decembra spustíme na našom Facebooku súťaž o tohto pomocníka. Sledujte naše sociálne siete a zapojte sa, máte naozaj veľkú šancu stať sa vlastníčkou nenahraditeľného parťáka v domácnosti.

image

Mixér Xiomi má mnoho funkcií, ktoré uľahčia prácu pri výrobe zdravých nápojov.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:24