Sex pred zrkadlom oceníte vy aj váš partner.dreamstime
StoryEditor

Milovanie pred zrkadlom prináša nový druh rozkoše! Začnite s ním postupne...

17.03.2024, 08:00
Vzťahy

Ak sa snažíte zahnať nudu vo vašej posteli, potom by ste z nej mali určite vyliezť a dopriať si vášnivý akt pred zrkadlom. Ak však chcete v posteli ostať, doplnok v podobe zrkadla, ktoré umiestnite priamo nad ňu, budete obaja milovať.

Spestriť si sexuálny život nie je nikdy na škodu. Ak partnerovi doprajete nejaké extra výhľady, bude vás nosiť na rukách. Na to môžete dať obe ruky do ohňa!

Ako začať?

Najmä ženy majú mnohokrát pocit, že nevyzerajú pri sexe absolútne dokonale a preto preferujú zhasnuté svetlo a tiež polohy, v ktorých sa cítia sebaisto. Hanbu však tentokrát nechajte bokom. Aj sex pred zrkadlom môže byť pre vás istým spôsobom cesta k seba láske. Akonáhle uvidíte vzrušenie na partnerovej tvári, ešte viac vás to povzbudí a budete sa cítiť neuveriteľne sexi a žensky. Ak však máte na začiatku strach či ostych, skúste sex pred menším zrkadlom, kde nie je úplne všetko vidieť. Prípadne zvoľte prítmie, vďaka ktorému uvidíte v odraze zrkadla siluety vašich tiel, no detaily zatiaľ ostanú ukryté pod rúškom tmy. Postupne odhaľujte viac a viac. A kto vie, či sa časom z vašej spálne nestane zrkadlová sieň, pretože vám jeden odraz v zrkadle nebude ani zďaleka stačiť.

Čo vás čaká

Môžete si byť isté, že časom, keď získate viac odvahy, si sex pred zrkadlom zamilujete. A oči budete mať viac otvorené, než prižmúrené. Doprajete skvelé výhľady nie len sebe, ale aj svojmu partnerovi, čím ešte viac podporíte vzrušenie na oboch stranách. Pohľad na váš sexi zadok a zároveň na vašu tvár v odraze zrkadla bude pre neho potešením, ktoré si rád zopakuje aj nabudúce. Aj pohľad do zrkadla umiestneného nad posteľou, má svoje čaro a prináša so sebou extra dávku rozkoše. Aj v tomto prípade sa vašej fantázii medze nekladú a vy tak môžete experimentovať a hľadať uhly, ktoré budú vašim očiam najviac lahodiace.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:24