Švédsku trojku si mnohí pochvaľujú.dreamstime
StoryEditor

Tri páry sa podelili o skúsenosť so švédskou trojkou. Vystriedalo nadšenie sklamanie?

04.03.2024, 14:00
Vzťahy

K najčastejším sexuálnym predstavám ľudí patrí sex v trojici. A ani zďaleka o tomto sexuálnom zážitku nesnívajú len muži, hoci sú v značnej prevahe. Aj ženy si často vo svojej fantázii predstavujú, aké by to bolo keby...A sú aj tí odvážlivci, ktorí si švédsku trojku vyskúšali a o svoje skúsenosti sa podelili.

Niektorí si túto skúsenosť pochvaľujú a hneď by si ju zopakovali. No sú aj páry, na ktorých sa to negatívne podpísalo.

Darček od manželky

Daniel (43) nabral odvahu a svojej manželke povedal o svojej najtajnejšej túžbe mať vo svojej posteli naraz dve ženy. Vedel, že z toho nebude robiť žiadnu drámu a presne ako predpokladal, vzišla z toho naopak celkom vzrušujúca debata, ktorú napokon ukončili vášnivým sexom. Nikdy by však na svoju partnerku netlačil a ani vo sne by mu nenapadlo, že mu jeho polovička ako darček dopraje v ich spálni práve jednu sexi ženu navyše. Pre oboch to bol skvelý zážitok, na ktorý radi spomínajú a dokonca si ho ešte niekoľkokrát potom zopakovali. Vždy je to však v zložení Dano, jeho partnerka a ešte jedna žena navyše. Pozvať do postele muža zatiaľ Dano rezolútne odmieta, hoci jeho manželka by takúto zmenu privítala.

Dvaja na jednu

Druhý pár to má zas v opačnom garde.  Lea a Martin sú spolu len krátko, no práve sexuálny apetít je to, čo majú spoločné viac, než čokoľvek iné. Iskrí to medzi nimi jedna radosť a obaja sú otvorení novým skúsenostiam a spestrovaniu si sexuálneho života. Je pre nich bežné, že si sex užívajú aj v trojici a obaja si to nevedia vynachváliť. Jediný problém vidia v tom, že sa väčšina ľudí hanbí a aj napriek tajným túžbam vyskúšať si to, ich ponuku na švédsku trojku často odmietnu.

Odcudzili sa

Našiel sa aj pár, ktorý si to vyskúšal nie v trojici, ale rovno vo štvorici. Práve oni túto skúsenosť nehodnotia práve ideálne. Podľa ich slov tomu predchádzalo pár pohárov alkoholu, vďaka ktorým sa uvoľnili natoľko, že sa nechali uniesť a skončili v posteli so svojimi blízkymi priateľmi. S nimi sa samozrejme trošku pomiešali, no ráno po odznení alkoholu to bolo nepríjemné vytriezvenie. V prvom rade to malo negatívny dopad na priateľstvo tejto štvorice. Dokonca to otriaslo aj samotným vzťahom jedného z týchto párov. Stratili dôveru jeden voči druhému a cez to, čo sa v osudnú noc odohralo sa dlhodobo nevedeli preniesť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:01