Buďte odvážna a pozvite ho na rande!dreamstime
StoryEditor

Buďte odvážna a pozvite ho na rande! Dajte si pozor len na jednu vec

26.02.2024, 08:00
Vzťahy

Doba, keď na rande pozývali výlučne muži ženy je už dávno preč. Dnes nie je nič neobvyklé, keď sa iniciatívy chopí aj žena a muži to dokonca vedia patrične oceniť. Hanblivé typy to dokonca uvítajú s najväčšou radosťou. Takže smelo do toho!

Neprežeňte to

Ak ste sa rozhodli pre rande pri pohári vína, dajte si pozor na to, koľko toho vypijete. Prvý dojem je predsa prvý dojem. Najmä ak viete, že alkohol netolerujete práve najlepšie. Pár pohárov vás uvoľní a možno bude vďaka ním aj komunikácia o niečo plynulejšia, no pozor na to, aby ste neprekročili pomyselnú hranicu. Určite nechcete, aby vás musel po prvom rande pri odchode z baru podopierať, alebo sa dopustíte iného faux pas. Iste viete, čo všetko sa môže stať.

Kto platí?

Zväčša platí, že kto pozýva, ten aj platí. Je to na vás. Keďže ste svoj objekt pozvali, určite buďte vy tou, ktorá vypýta účet a vytiahne peňaženku ako prvá. Ak váš spoločník bude trvať na tom, že to chce zatiahnuť, nenaťahujte sa s ním. Môžete podotknúť, že by ste bola rada, keby to tentokrát bolo na váš účet a uvidíte, aká bude jeho reakcia. Ak bude trvať na svojom, tak ho nechajte. Máte rovno príležitosť mu povedať, že nabudúce platíte vy. Dáte mu tak jasný signál, že ste otvorená ďalšiemu stretnutiu a uvidíte, či sa chytí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 23:09