Buďte odvážna a pozvite ho na rande!dreamstime
StoryEditor

Buďte odvážna a pozvite ho na rande! Dajte si pozor len na jednu vec

26.02.2024, 08:00
Vzťahy

Doba, keď na rande pozývali výlučne muži ženy je už dávno preč. Dnes nie je nič neobvyklé, keď sa iniciatívy chopí aj žena a muži to dokonca vedia patrične oceniť. Hanblivé typy to dokonca uvítajú s najväčšou radosťou. Takže smelo do toho!

Prvé stretnutie pri káve či pohári vína vám veľa napovie o druhej strane. Veľakrát je natoľko dôležité, že vďaka nemu zistíte, či sa s vaším spoločníkom či spoločníčkou budete chcieť stretnúť aj nabudúce. Preto nič nepodceňte.

Ako na to?

Väčšinou najlepšie funguje, ak je človek úprimný a na rovinu povie čo chce. Ak teda máte vo výhľade sympatického muža, ktorého chcete lepšie spoznať a pozvať ho na rande, urobte to čo najjednoduchšie. Bez výhovoriek či trápnych výmyslov. Buďte otvorené a priame. Samozrejme, nevysypte mu hneď, že ste po uši zamilovaná a že ste si stihli predstaviť vašu ružovú budúcnosť. Opýtajte sa, či má čas a či by nemal chuť  si s vami vyraziť. Ak je to kolega či známy, s ktorým sa pravidelne stretávate, tak pokojne povedzte, že máte pocit, že si máte čo povedať a rada by ste s ním strávili nejaký čas aj mimo práce.

Čo na seba?

Na prvé stretnutie určite nechoďte vyštafírovaná ako na módnu prehliadku. Aj vyzývavé outfity si nechajte na inú príležitosť. Nech nevyzeráte prvoplánovo. Oblečte sa primerane tomu, do akého podniku máte namierené. Na večeru zvoľte pokojne šaty, ak je to skutočne len kaviareň, mali by ste pôsobiť čo najviac ležérne. Najdôležitejšie je, aby ste sa cítili v prvom rade príjemné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:02