Ak mu manželka príde na neveru, z mileneckého vzťahu väčšinou vycúva.dreamstime
StoryEditor

Prečo muži opúšťajú svoje milenky? Dôvodom sú manželky, ale aj porušenie niektorých pravidiel

21.02.2024, 08:00
Vzťahy

Mať milenecký pomer nie je dnes nič výnimočné. Práve naopak. Muži z času na čas zablúdia do cudzej spálne a nachádzajú v nej to, čo im doma chýba. A to nie len sex, ale aj uznanie, obdiv či pochopenie. Väčšinou však tento vzťah pre nich nič neznamená a chcú, aby mal jasné pravidlá. Ak ich druhá strana poruší, zaradia spiatočku.

Opatrnosť

Mať milenku znamená byť obozretný, ostražitý, opatrný. Náhodné telefonáty či vypisovanie sms správ večer, keď je vedľa nich manželka či partnerka, určite nespadajú do tejto predstavy. Ak sa tvária ako náhodní známi či kolegovia a sú na káve, je všetko v poriadku. Ak však má ich milenka tendencie dotýkať sa ich, vymieňať si s nimi zaľúbené pohľady a nedajbože im vlepí nečakaný bozk na verejnosti, je to pre nich jasný výkričník a zároveň koniec.

Prasklo to

Vysoké percento mužov ako dôvod, prečo odišli z mileneckého pomeru uviedli, že im na to prišla ich partnerka. V snahe dať ich vzťahu druhú šancu a zachrániť ho, to s milenkou raz a navždy ukončili. Po väčšine sa aj poučili, sekajú dobrotu a partnerke splnia všetko, čo jej vidia na očiach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 10:14