Za sexi ženy považujú najmä mužov, ktorí vedia spievať či hrať na nejaký hudobný nástroj.dreamstime
StoryEditor

Päť vecí, ktoré ženy na mužoch milujú zo všetkého najviac! Sexi telo to rozhodne nie je

18.02.2024, 14:00
Vzťahy

Niektoré veci na mužoch dokážu nežné pokolenie poriadne rozpáliť. Ženy považujú za atraktívne zároveň veľmi odlišné momenty, než muži. Po väčšine sú spojené s romantickými chvíľami, no niektoré vás zrejme poriadne zaskočia. Tak čo páni, ste pripravení vašim polovičkám dopriať poriadne vzrušenie?

Sex hrá vo vzťahoch veľmi významnú úlohu. No kým mužom veľakrát stačí rýchlovka, ženy si potrpia na romantiku, dlhú predohru a pár krásnych slov.

Romantika na prvom mieste

To, čo je pre ženy vzrušujúce a po čom doslova prahnú, sú romantické chvíle so svojim partnerom. Túlenie, bozkávanie, spoločná večera, láskyplné gestá. V predstavách sa k týmto krásnym chvíľam dokážu dookola vracať a žiť z nich ďalšie týždne či mesiace. Ak im ich doprajete pokiaľ možno čo najčastejšie, máte vyhraté.

Gentlemani

Áno, je pravda že často dajú ženy prednosť takzvaným zlým chlapcom pred tými milými. Avšak dámy, ktoré už vedia čo chcú a nehľadajú len chvíľkové rozptýlenie, potrebujú mať po svojom boku gentlemana. Toho, ktorý im pridrží kabát, otvorí dvere či odsunie stoličku. Ak patríte k mužom, ktorí je k ženám pozorný tak vedzte, že je to pre ňu poriadne „hot“.

Talent

Ženy priznali, že je pre ne viac než atraktívne, keď vie muž hrať na nejaký hudobný nástroj, spievať, alebo tancovať. Ak navyše zaspieva len im, prípadne ich poriadne povykrúca na tanečnom parkete, sú doslova v siedmom nebi.

Dobré jedlo

Dámy sa jednoznačne zhodujú, že na muža v kuchyni je jeden z najsexi pohľadov. Muž, ktorý vie variť a aj varí, vie dámy poriadne dostať do varu. To už nemusí do svojich jedál pridávať ani žiadne extra afrodiziaká a má to vyhraté na celej čiare.

Spoločný orgazmus

Sex je pre ženy určite dôležitý, no ešte dôležitejšie je všetko okolo neho. To, z čoho je nežnejšie pohlavie úplne na mäkko je, keď majú so svojim partnerom spoločný orgazmus. A za sexi považujú aj sex so svojim ex partnerom či sex s mužom, ktorého vôbec nepoznajú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:23