Petržlen podporuje mužskú erekciu.
StoryEditor

Chcete aby muž dlhšie vydržal? Nadopujte ho petržlenom a vyrobte TENTO nápoj lásky

14.12.2022, 10:41
Vzťahy

Začalo vám to v posteli škrípať? Chceli by ste aby váš partner podal lepší výkon a viac vydržal? Máme pre vás rady čo mu naservírovať a ako vyrobiť nápoj, ktorý naozaj funguje.

Petržlen, aby dlho vydržal

K prekrveniu pohlavných orgánov ak ľahšej vzrušivosti pomáhajú napríklad vlašské orechy, špargľa, fenikel, tekvicové a sezamové semienka, kapary a napodiv aj cesnak. Ten je ale potrebné dávkovať veľmi opatrne. Hrianka výdatne potretá cesnakom by mohla spôsobiť, že vás s chuť na milovanie prejde ešte skôr, než váš partner zhltne prvé sústo.

Mužnú silu tradične dodáva aj zeler alebo petržlen. Obsiahnuté látky totiž fungujú ako prevencia zväčšenia prostaty, čo býva častý problém práve u mužov stredného a vyššieho veku.

Stavte na silu zázvoru

Schopnosť povzbudiť milostnú aktivitu sa prisudzuje aj niektorým druhom korenia, ako je bazalka, klinček, vanilka, aníz, koriander alebo ligurček. Ukrývajú totiž éterické oleje, ktoré ľahko omámi myseľ a zároveň povzbudia zmysly.

Obľúbeným afrodiziakom je aj zázvor. Pripravte partnerovi nápoj lásky. Nebojte sa, žiadna mágia v tom nie je, tu „čaruje“ samotná príroda. Nastrúhajte si 150 g čerstvého zázvoru a nechajte ho dva týždne lúhovať v pol litri vodky. Podstatné je, aby sa tento proces odohrával v tme. Pred milovaním potom stačí pridať asi štyridsať kvapiek do vody, džúsu alebo čaju.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 16:54