O sexe v trojici sníva až 80% mužov.pexels
StoryEditor

Túžite po sexe v trojke? Ako a kde nájsť niekoho, komu otvoríte dvere do vašej spálne?

21.11.2022, 15:00
Vzťahy

Sexuálnym fantáziám sa medze nekladú. A niektorí dokonca nezostanú len pri fantazírovaní, ale sa snažia svoje najtajnejšie sexuálne predstavy aj zrealizovať. O tom, že bude niekedy súčasťou „trojky“ podľa prieskumov rozmýšľalo až viac ako 80% mužov a skoro 35% žien.

Väčšinu ľudí, ktorí majú v svojich sexuálny predstavách sex v trojici však nezabrzdí ani tak strach z neznáma ako to, že nevedia kde nájsť k sebe do spálne dvoch ďalších ľudí, alebo v prípade, že ide o pár, je problém nájsť práve niekoho tretieho. Tak kde a ako hľadať?

Jednorožec v centre pozornosti

Ak ste sa so svojim partnerom rozhodli posunúť hranice a spestriť si sexuálny život, potom je nevyhnutné zorientovať sa nielen v istých pravidlách, ale aj v pojmoch, aby ste vedeli, v ktorých vodách loviť. Môžete síce osloviť náhodného okoloidúceho na párty, no oveľa bezpečnejšie je, vybrať si niekoho, kto sám vysiela signály a je prístupný rôznym hrám. Na erotických zoznamkách majú jednorožci, tak sa ľuďom, ktorých si chcete zobrať do trojky hovorí, väčšinou označenie „single“, prípadne „polyamor“. Tým dáva jasne najavo, že sú otvorení čomukoľvek a vy ho pokojne môžete osloviť a to bez ostychu.

Pravidlá pred

Predtým, než sa s partnerom odhodláte pre tento krok, je nevyhnutné si prebrať všetky za a proti. Fantázia a hypotetické rozprávanie sa je vec jedna, druhá vec je realita. Je dôležité si usporiadať nielen svoje myšlienky, ale ubezpečiť sa aj na strane partnera, či si je vedomý toho, čo trojka so sebou prináša. Vidieť totiž partnera v opojení rozkoše, ktorú ste mu nedopriali len vy, môže byť pre niekoho poriadnou skúškou. Len čo ak tá skúška nedopadne práve najlepšie? Zavolať si k sebe do trojky ženu, alebo muža? Má toto stretnutie byť len o sexe, alebo chcete o dotyčnom vedieť viac? Čo je povolené? Čomu sa chcete úplne vyhnúť? Toto všetko sú otázky, na ktoré potrebujete odpovede ešte predtým, než sa do niečoho pustíte. To, na čom by ste sa však mali jednoznačne zhodnúť je to, že osoba, ktorú si k sebe pozvete, sa musí páčiť vám obom. Ak vidíte, že váš partner či partnerka z akéhokoľvek dôvodu váha, alebo má pochybnosti, netlačte na pílu. Mohlo by to totiž v konečnom dôsledku vypáliť horšie, ako by ste si mysleli.

Kde nájsť svojho jednorožca?

Okrem spomínaných erotických stránok, kde sa môžete zoznámiť s ľuďmi, ktorí majú tiež chuť zažiť niečo nové, môžete zavítať aj na swingers párty. Práve tu je vysoká pravdepodobnosť toho, že stretnete rovnako naladených ľudí a možno sa zbavíte aj začiatočníckej hanblivosti. Parťákov si však môžete nájsť aj medzi bližšími priateľmi či známymi. Pokiaľ máte dobré a otvorené vzťahy, pokojne túto tému otvorte pri pohári dobrého vína. Samozrejme, nie formou návrhu. Skôr pod zámienkou zistiť, aký názor na tieto praktiky majú. Pravdepodobne hneď budete vedieť vyhodnotiť, či sú vaši priatelia naladení na rovnakú nôtu, alebo je táto téma u nich úplným tabu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 21:24