Zuzana Gottschal Mačasováprofimedia
StoryEditor

Beauty dotazník s exmodelkou Zuzanou Gottschal Mačasovou

28.01.2024, 17:00
Krása a móda

Je fajn vymeniť si vlastné tipy, čo fnguje a čo je dobré vedieť, prípadne čomu sa vyhnúť. Na čo nedá dopustiť modelka Zuzana Gottschal Mačasová?

  1. Po každom kozmetickom ošetrení v malom kozmetickom salóne v mojom rodnom meste, dávno-pradávno, mi ponúkali masáž tváre a dekoltu. Nikdy som neodmietla, pretože som sa tešila, že vypnem a je to chvíľa pre mňa. Odvtedy mi je síce jasné, že žiadny krém z nikoho mladicu neurobí, ale pleť bola vždy po masáži napnutá, svieža a hlavne, hlava a myseľ zrelaxovaná (a vlastne o tom to je, keď sme v pohode, vnímame všetko, aj samy seba inak). Aspoň u mna je to tak. 
  2. Nebáť sa dať na pleť všetko, čo môžeš zjesť: rada od mojej priateľky. 
  3. Ešte ako tínedžerka som na prosbu sestry dávala na jej dlhé vlasy majonézu, aby boli hebké a hydratované. samozrejme, túto vychytávku som skúsila aj ja. skutočný zázrak na vlasoch, ktorý naozaj robí dobrú prácu.
  4. Ak nemáš poruke klieštiky na mihalnice, použi čajovú lyžičku. už si presne nepamätám, od koho som dostala túto radu, ale bolo to v Japonsku. funguje.

Osvedčené:

Vitamíny v ovocí a zelenine, samozrejme, pokiaľ nie sme na niektoré z nich alergické, neublížia. Mojou obľúbenou je maska na tvár z kyslej smotany, zmiešaná s medom a kvapkou citrónovej šťavy, prípadne kombinácia biely jogurt, med a avokádo. výborné!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:05