Soňa si vyrazila na premiéru.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Soňa Müllerová prekvapila netradičnou kombináciou. Pozrite sa, čo si obliekla!

05.04.2024, 14:00
Celebrity

Soňa Müllerová je známa okrem svojich moderátorských zručností aj tými estetickými. Svoj dokonalý zmysel pre štýl ukázala už mnohokrát. Nebojí sa rôznych, aj netradičných kombinácií a vyzerá vždy dokonale. Pozrite sa, čo si na seba dala tentokrát!

S príchodom jari asi viaceré dámy zo šatníkov vyberú farebné kúsky. A kedy inokedy ak nie počas teplých mesiacov si môžete dovoliť aj experimentovať s farbami. Inšpirujte sa známou moderátorkou.

Vždy šik

Soňa  Müllerová je šik za každých okolností. Jej outfity sú vždy nápadité a originálne. A nebojí sa ani farebných kombinácií, na ktoré by mnohí nemali odvahu. Tentokrát siahla po dvoch zdanlivo nekombinovateľných farbách. A vyšiel z toho outfit, z ktorého zaplesá srdce nejednému módnemu stylistovi.

Čo vy na to?

Nedávno mala na sebe počas moderovania kombináciu kúskov, ktoré fanúšikov rozdelili na dva tábory. Kým jednej skupine sa outfit mimoriadne páčil, druhá skupina až taká nadšená nebola: „Moje milé, chcela by som poznať Váš názor na tento outfit v dnešnom vysielaní. Reakcie na FB boli rôzne: väčšinou pozitívne na šaty, negatívne na modré pančuchy so zelenými sandálkami. Zeleno - modrá kombinácia je “netradičná klasika”, ale v takejto výraznej intenzite pôsobí veľmi sviežo, veselo a jarne. Je to aj trochu dramatické a trochu to nie je nuda. Teda podľa mňa.“

image

Čo poviete na túto netradičnú kombináciu?

Instagram/Sona Mullerova
image

Mali by ste odvahu na takúto kombináciu?

Instagram/Sona Mullerova
ANKETA
Páči sa vám táto netradičná kombinácia?

Takto ho predstavila

„Som rada, že som takéto niečo zažila, som rada, že som to mala možnosť spoznať. Každý človek, ktorý bol vedľa mňa, bola povahou úplne iný. Jaro je živelný spontánny, naturalistický človek. Má rád prírodu a je aj veľký poľovník, čo som v sebe dlho riešila,“ priznala pred rokmi milovníčka zvierat Soňa o svojom partnerovi. „Je živočíšny, musí stále niečo robiť, je to taký činorodý pán. Ja som zas trošku mondénna a vekom ešte viacej. No on ma ťahá, vymýšľa program. Zároveň je aj samotár, má chalupu v Maďarsku, kde sa dá dostať len kompou. Chodí tam každý týždeň, sadne do auta a odšoféruje 450 kilometrov bez problémov. Rúbe tam drevo a poľuje. Povedala som si, že keď mám takéhoto chlapa, tak si ho chcem užiť,“ tešila sa pôvabná moderátorka.

„Užívame si života, tešíme sa. Ani som neuvažovala, že ešte budem mať plnohodnotný vzťah a myslím, že ani on nie. A tak sme sa stretli. Okrem toho, nikdy nevieš, kedy sa to skončí, a tak si užívam každý deň,“ vyznala sa úprimne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 09:49