Speváčka Martina Schindlerová je vraj opäť sama.ams
StoryEditor

Speváčka Martina Schindlerová je opäť slobodná. Rozchod s úspešným právnikom

02.04.2024, 14:36
Celebrity

Po rozvode s otcom jej dvoch detí sa po dlhom čase dala Martina Schindlerová dokopy s úspešným právnikom Marcelom Borisom. Dvojica zahlcovala sociálne siete spoločnými zaľúbenými videami z exotických dovoleniek a spoločenských udalostí. Nič nenasvedčovalo, že v ich slnkom zaliatom vzťahu sú problémy.

Speváčka Martina Schindlerová bola roky vo vzťahu s otcom jej dvoch ratolestí, ale prišiel náhly koniec a umelkyňa ostala bez partnera. Krásna Martina, ale neostala dlho sama a opäť sa zaľúbila. Po jej boku stál právnik Marcel, s ktorým sa podľa kamarátov skvelo dopĺňali. Aktuálne je však ich láske koniec a dvojica išla od seba. 

Pred pár dňami brunetka zaspieavala slovenskú hymnu na zápase hokejových mužstiev Slovan a Košice. Speváčka si vyslúžila lavínu obrovskej kritiky. Mnohí si myslia, že ju nezvládla a začalo sa špekulovať, že za jej výkonom sú problémy v súkromí.

Denník pluska.sk prišiel s informáciou, že Martina a Marcel už viac pár netvoria. „Martina a Boris sa nedávno rozišli. Obaja si vymazali už aj spoločné fotky z Instagramu, nechali si tam len hŕstku,“ povedal pre web zdroj z okolia speváčky.

Ako vždy, ak sa pozriete na jej zaláskovaný profil na sociálnej sieti je jasné, že sa niečo medzi zamilovaným párom stalo. 

Na jej Instagrame, skutočne tam už takmer nič nenájdete. Posledné spoločné zábery sú z februára, kedy sa dvojica zúčastnila na svadbe Schindlerovej sestry a potom opäť dlho nič. 

Speváčka nedávno vidala novú pesničku Povedz mi, kde sa vyznáva z nevery. „Nevera je chúlostivá téma, preto zasahovali do textu až štyria textári, vrátane mňa. Nevera je stále tabu, aj keď vieme, že sa dotýka mnohých vzťahov. To je dôvod, prečo som aj taký text prijala. Dáva mi to zmysel, keď pomenujeme veci pravým menom a tých, ktorým tento stav nevyhovuje, povzbudíme na ceste k novému začiatku. Život je príliš krátky na to, aby v ňom človek zostal zaseknutý a trápil sa,“ vyznala sa speváčka Martina Schindlerová po vydaní singlu. Či bol toto dôvod ich rozchodu si môžu nateraz fanúšikovia iba domýšľať. Bývala Superstaristka mlčí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:07