Michaela s aktuálnym priateľom. tv markíza
StoryEditor

Modelka Kocianová uviedla do spoločnosti sexi frajera. Takto sa vyparádili na večernú šou!

19.03.2024, 11:40
Celebrity

Úspešná modelka Michaela Kocianová (35) doteraz veľké šťastie na partnerov nemala. Skúšala to aj so zahraničným partnerom, našla si aj na Slovensku, ale ani jeden nevydržal. Tentokrát má po boku finančníka, s ktorým sa sa zoznámila vo večne sychravom Londýne. Pár tvoria oficiálne už viac ako pol roka. Teraz ho ukázala na na červenom koberci tanečnej šou.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová má rozprávkovú kariéru, no doposiaľ nenašla toho pravého. Nevyšiel jej vzťah s exmanželom Madonny a svetovým režisérom Guyom Ritchiem či českým moderátorom Leošom Marešom. Krach posledného vzťahu s Trenčanom oznámila vo februári rovno v televízii. Jeho dlho tajila, ale prezradila, že sa zoznámili počas pandémie na korčuliach, keď svetobežníčka Kocianová pre koronu ostala dlhšie v rodnom Trenčíne.

Dlho po tomto vzťahu sama nezostala. Nového nápadníka z biznisového prostredia prvýkrát zobrala oficiálne do spoločnosti v českej metropole kde sa konalo česko-slovenské finále modelingovej súťaže Elite Model. Tam Michaela napokon potvrdila, že ide o jej nového priateľa.

Že jej bude pár mesiacov nato robiť podnikateľ spoločnosť aj na súťaži Let´s Dance nikto netušil. Modelka najprv v súťaži tancovala, ale vypadla ako prvá. Tentokrát už prišla na večer nie ako súťažiaca, ale diváčka v spoločnosti svojho milého.

FOTO ZAĽÚBENEJ DVOJICE NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 14:10