Herec Ján Koleník patrí roky medzi najsexi Slovákov.TV Markíza/Peter Zakovic
StoryEditor

Dámy, bude vám horúco! Pozývame vás na prehliadku najsexi Slovákov súčasnosti

21.04.2022, 12:00
Celebrity
Nerobili sme žiadne prieskumy, ani rebríčky. Len máme uši a oči, ktoré nás doviedli k týmto sexi krásavcom. Súhlasíte?

Zalovili sme v starších aj mladších vodách a zostavili sme rebríček mužov, ktorí sú nejako šoubiznisovo aktívni. Snažili sme sa vám dať z každého rožku trošku. Tak sa pokochajte.

Miro Čech (25)

Miro hráva hokej, no je hlavne modelom. Tento 25-ročný krásavec bol tvárou značky Versace, fotí a predvádza v New Yorku, Los Angeles, Paríži či Londýne. Za sebou má spolupráce s mnohými zvučnými menami a značkami.

Marián Mitaš (41)

Majo je stálica slovenského herectva. Do povedomia sa dostal v seriáli Mesto tieňov a už tam pravdepodobne vznikol jeho dlhodobá nálepka sexsymbolu. Marián je charizmatický a skvelý herec, účinkoval v mnohých seriáloch a filmoch a aktívny je aj v divadle.

Martin Šmahel (39)

Z Martina sa v posledných rokoch stal moderátor. Do očí ľudí sa však dostal už v roku 2008, keď zvíťazil v súťaži Muž roka. V roku 2012 sa oženil s moderátorkou Miriam Kalisovou, čo ho tiež držalo v šoubiznise. Dlhé roky sa venuje cvičeniu a svoju húževnatosť a svedomitosť ukázal ako účastník reality šou Farma.

Martin Klinčúch (19)

Mladý, sexi, charizmatický a talentovaný. To je rozhodne hudobník a herec Martin Klinčúch, víťaz šou Tvoja tvár znie povedome. Hoci sám seba označuje ako "samé ucho", ani toto poznávacie znamenie mu neuberá zo sexepílu. Nad jeho telom slintajú nielen násťročné, ale aj dámy v rokoch. Veď sa na to pozrite.

Jany Landl (37)

Fitness tréner Jany už viac ako dva roky vedie online tréningový program, ktorý si obľúbili tisíce ľudí na celom svete. Svojim prístupom, darom reči a rozhodne aj sexi telom motivuje každý jeden deň k cvičeniu aj ekologickému životu. Jany sa stal známym v roku 2018, keď bol jedným z trénerov v televíznej súťaži Najväčší víťaz. V uplynulých dňoch sa vynorila otázka, či je sexi tréner momentálne sám, alebo je jeho novou láskou táto exotická kráska.

Ján Koleník (42)

Toto je naša dlhoročná slovenská klasika, ktorá nesmie chýbať. Janko Koleník je len jeden. Stále krásny, sexi a veľmi príjemný a charizmatický herec. Momentálne ukazuje aj svoj tanečný talent v šou Let´s Dance. A tiež telo, na ktoré sa nevieme vynadívať. Posledný rok bol preňho mimoriadne pracovne vydarený, a tak ste ho mohli vidieť a obdivovať v Evitinej komédií V lete ti poviem, ako sa mám, ale aj seriáloch ako Duhá šanca či Ultimátum.

Adam Bardy (28)

Herec a model Adam je, zdá sa, taká mladšia verzia Janka Koleníka. Pokora, charizma, telo, talent, to všetko Bardy má. A k tomu ešte doma nádhernú ženu Bibi a malého syna. Skrátka, stál v správnom rade, keď sa rozdávali tie najlepšie veci. Ak patríte k zástupu jeho fanúšičiek, aktuálne hviezdi v tanečnej šou i markizáckom seriáli Druhá šanca. 

Tony Porucha (32)

Tony je tanečník a herec. Tvorí pár so speváčkou a herečkou Dášou Mambou Šarközyovou. Momentálne hrá v seriáli Nemocnica, zahral si však už aj vo filme. Vďaka tancu je nestále vo forme a ženy majú čo obzerať, no zároveň je to vtipný a príjemný chalan, čo dokazuje v každom videu s Mambou. Dvojica má spolu syna Manola.

Juraj Loj (38)

Herec a partner herečky Zuzany Kanócz sa do ženských sŕdc zapísal red rokmi ako Martin Rozner z Búrlivého vína, svoj talent však ukázal už vo viacerých filmoch a seriáloch. A uznajte, ukazovať môže rozhodne viac ako len ten talent. Vyzerá veľmi dobre, ale fanúšičky nemajú šancu. So Zuzkou vychovávajú spolu tri deti.

Martin Pyco Rausch (44)

Pyco skrátka nesmie chýbať. Pravidelne bol a bude jeden z najsexi Slovákov. A čím je starší, tým viac. Úžasný moderátor sa už teraz viac venuje vareniu, ktoré je jeho vášňou. A pohľad na neho zasa našou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 23:09