Tieto znamenia zverokruhu milujú poriadok a čistotu.dreamstime
StoryEditor

Sú posadnuté poriadkom: Tieto znamenia milujú upratovanie a čistotu

02.03.2023, 19:00
ASTRO

Nedokážete zostať pokojné v prostredí, kde sa po zemi povaľujú špinavé veci a z poličiek na vás hľadí prach? Možno patríte k znameniam, ktoré sú posadnuté poriadkom. Neustále upratujú, aby sa všetko lesklo a dýchalo čistotou. Pozrite sa, či sa nájdete v týchto znameniach zverokruhu aj vy.

Poriadok je základom pohody, dobrej energie a kultivovaného bývania. Zatiaľ, čo niektoré z vás upratujú raz či dvakrát do týždňa a nevadí vám pár omrviniek na zemi, existujú ženy, ktoré sú čistotou priam posadnuté. Do upratovania sa dokážu pustiť aj vtedy, keď sa u nich všetko leskne. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sú až príliš poriadkumilovné.  

Panna

Medzi najväčšie milovníčky čistoty patria nepochybne ženy narodené v znamení Panny. Život s nimi je veľmi ťažký. Avšak nielen preto, že zbožňujú plánovanie a organizovanie, ale aj poriadok, ktorý musia dodržiavať všetci členovia domácnosti. Kvôli upratovaniu dokážu zrušiť všetky svoje plány s kamarátkami. Nejde im však o to, aby bol ich domov čistý len povrchovo. Sú schopné upratovať vo všetkých kútoch, rohoch, za skriňami či pod sedačkou.  

Býk

Ženy narodené v znamení Býka sa chaotického prostredia a prachu veľmi boja. V ich domácnosti sa preto všetko musí ligotať a dýchať čistotou. Keďže sú tvrdohlavé, nepozerajú sa na ostatných, dostatok času či vhodnú situáciu. Keď chcú upratovať, jednoducho upratujú. Všetko musia mať v najvyššom hygienickom štandarde a berú to až tak vážne, že to občas hraničí s posadnutosťou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 22:03