Stačí si len správne želať.
StoryEditor

Ako si priať, aby sa nám to splnilo alebo ako objednávať cez vesmírny eshop

22.12.2022, 09:51
ASTRO

Pri objednávke z vesmíru vytvárame svoj vytúžený „tovar“ nielen tým, že ho konkrétne pomenujeme, my ho vytvoríme predovšetkým tým, že ho pocítime

Hlavou múr neprerazíš, ale srdcom ním pohneš na všetky strany, necháš ho zmiznúť alebo ho presunieš na iné miesto. Inak povedané, myšlienkami, ktoré sú prázdne, toho veľa nezmôžeme. Keď objednávame z  katalógu nové oblečenie, vyberáme si to, ktoré potrebujeme, ale zároveň sa nám MUSÍ PÁČIŤ. Vyberáme si nielen podľa logickej potreby, ale aj podľa toho, čo cítime pri prezeraní katalógu – táto farba sa mi nepáči, ale ten materiál zase áno. Tento má síce dobrý strih, ale nepozdáva sa mi jeho cena.

Otočím stránku a tam... dokonalý sveter presne pre mňa, ten si kúpim! Ako si vybrať? Vesmírny katalóg je plný tovaru. S objednávkou z vesmíru je to presne také isté ako s  nákupom z  bežného predajného katalógu. Predstavme si vesmír ako veľký časopis, z ktorého si vieme objednať skutočne hocičo. Výberom toho, čo potrebujeme, objednávanie ešte len začína. Tak ako listujeme v katalógu, či prezeráme regály v obchode, tak isto môžeme listovať aj vo „vesmírnom katalógu“. Ako? Pocitmi.

Dobrý pocit znamená, že ste si objednali to, čo nielen potrebujete, ale aj cítite, že je pre vás to správne, že sa vám to páči a prináša dobré pocity. 

Ako má vyzerať objednávka

Objednávka toho, čo potrebujete, sa skladá z  dvoch častí. Najprv zistíte, čo konkrétne potrebujete. A  potom v  sebe necháte prepuknúť dobré emócie, ktoré spôsobia, že sa začnete cítiť príjemne. Až vtedy je objednávka hotová a môže byť vypustená do sveta. Je to jednoduché. Potrebujete novú prácu či projekt? Čo urobíte? Modlíte sa: Pošli mi novú prácu, v  ktorej mi bude dobre. Prosím si novú prácu. Potrebujem nové zamestnanie, pošli mi niečo. Toto nie je kompletná objednávka, aj keď nás mnohé motivačné knihy naučili, že je. Táto objednávka v  sebe nenesie príjemný pocit. Nesie v  sebe najmä potrebu. Vesmír vám pravdepodobne odpovie akurát tým, že pošle naspäť ďalšiu potrebu. Dá sa predpokladať, že o  týždeň už budete potrebovať aj príspevok na nájom. Síce ste zadali, čo potrebujete, ale nevybrali ste si, čo sa vám páči. Tvoríme z emócií Vesmírny katalóg je plný všetkého, čo potrebujete, pretože svoj objednaný tovar vytvárate v  druhej časti objednávky, kedy hľadáte, čo sa vám páči. Dobrým pocitom vytvárate presne to, čo vám vesmír odošle ako odpoveď na vašu objednávku.

Objednávajte kompletne, so všetkým, čo k tomu patrí

  • Mám rád, keď sa stane to, že ma niekto osloví a ponúkne mi prácu, ktorá sa ku mne presne hodí. Z toho mám nevýslovnú radosť!
  • Najradšej mám, keď sa z ničoho nič objaví miesto, ktoré je pre mňa ako ušité. 
  • Som šťastný, keď som obklopený skvelými ľuďmi a robím v prostredí, v ktorom sa cítim dobre. 
  • Úplne najšťastnejšia som, keď naďabím na pracovnú ponuku, ktorá presne zodpovedá mojim potrebám. A najlepší pocit je, keď ma na to pracovné miesto príjmu! To som taká rada, že to neviem ani opísať. 
  • Milujem, keď sa zrazu ukáže pre mňa možnosť, o ktorej som ani netušila, že existuje a ja sa ocitnem presne v takej práci, ktorá ku mne dokonale pasuje.

Pri objednávke z vesmíru vytvárame svoj vytúžený „tovar“ nielen tým, že ho konkrétne pomenujeme, my ho vytvoríme predovšetkým tým, že ho POCÍTIME. Prenesieme sami seba do iného stavu – do stavu dobrej emócie. Ako keď konečne v obchode objavíte sveter, ktorý ste potrebovali a nielenže sa vám páči, je vám aj dobrý a cena je pre vás prijateľná. Každý vie, ako sa cíti pri predstave, keď sa mu splní, čo si želá. Realita býva často ešte o čosi lepšia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 09:05