Twitter
StoryEditor

Pred 30 rokmi vylúčila zo svojho jedálnička jedinú vec. Nikdy by ste nepovedali, že má 70 rokov!

13.06.2017, 13:00
Životný štýl
Vyzerá neuveriteľne mlado! Táto krásna žena takmer pred tridsiatimi rokmi kvôli svojmu zdraviu vylúčila z jedálneho lístka jednu surovinu, vďaka čomu aj po sedemdesiatke vyzerá jednoducho úžasne...

Carolyn Hartzová je štvornásobnou starou mamou, ale pri pohľade na ňu je veľmi ťažké nazvať ju "babičkou", kedže sa svojim výzorom ostatným rovesníčkam dosť vymyká.

29 rokov a niekoľko mesiacov dozadu kvôli cukrovke prestala jesť cukor. Ten nahradila prírodným produktom, pretože ako sama povedala, veľmi jej chýbal. Xylitol je brezový cukor, ktorý je tým zázrakom. Vyzerá a aj chutí ako cukor, takže si podobne ako Carolyn môžete vďaka nemu dopriať pôžitok zo sladkého, avšak menej "agresívnym" spôsobom.

Navyše, aj keď má veľa fotografií v plavkách, už dlhé roky sa vyhýba dlhému opaľovaniu, čím zabraňuje svojej pokožke rýchlo starnúť. Ak vychádza na slnko, tak jedine natretá krémom s vysokým ochranným faktorom. Chráni si rovnako tvár aj celé telo.

Zo svojho výzoru vyťažila Carolyne, čo sa dalo. Stala sa podnikateľkou s umelými sladidlami a radí, ako sa dá obyčajný cukor v našom jedálničku jednoducho nahradiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:04