Instagram/lizzy.dances
StoryEditor

16 ročná plus-size baletka je inšpiráciou pre mnohé dospievajúce dievčatá

20.10.2017, 13:00
Životný štýl
Mladá baletka Lizzy Howellová odkazuje: "Robte to, čo milujete a nenechajte nikoho aby vás v tom zastavil!" Jej charizma a odhodlanie s akou radosťou tancuje je neprehliadnuteľná. Pozrite sa, ako zvláda robiť aj s nadváhou perfektné piruety. Jej video obletelo celý svet!

Keď máme veľké sny, občas čelíme nepriazni alebo odmietnutiu. To môže viesť k pocitu bezmocnosti alebo túžbe jednoducho vzdať sa. Nech je Lizzy Howellová príkladom toho, aby ste sa postavili za seba, svoje ciele a nikdy sa nevzdávali!

Toto mladé dievča má na Instagrame cez 100 tisíc fanúšikov. Pre mnohých je veľkou inšpiráciou. Dokazuje, že aj s nadváhou človek môže robiť to, čo ho baví. 
Sama Lizzy sa vyjadrila: "Nezáleží na tom, koľko vážim, jediná vec, na ktorej by malo záležať, je moja vášeň pre tanec."

"Snažím sa schudnúť, viem, že sa môžem stať lepšou tanečníčkou, ako aj to, že budem zdravšia." vyjadrila sa pre Daily Mail.

Balerína Lizzy začala tancovať, keď mala päť rokov, trénuje 4krát do týždňa a tiež tancuje jazz. Dokonca sa minulý rok objavila aj v predstavení Luskáčik.

Napriek tomu, že Lizzy uviedla, že o sebe čítala aj veľa negatívnych komentárov, veľa ľudí ju naopak podporuje. A ona sa nevzdáva a ide si ďalej za svojím snom.

Pozrite sa na tie perfektné piruety, mnohí by toto nezvládli ani bez nadváhy! Presvedčte sa videom, ktoré videlo na Instagrame už skoro 400 tisíc ľudí:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:38