magazín evita
StoryEditor
1

Transsexuálka Tereza: "Chystám sa na operáciu vagíny a prsníkov." Toto video musíte vidieť!

21.04.2017, 09:35
Životný štýl
Tereza (31) alias Tores Gorgeous bola ešte pred dvomi rokmi Jakub. Fešák so svalnatým telom, za ktorým sa otočila asi každá žena. Dnes prechádza zmenou pohlavia a je z neho žena. Takmer...

Transsexualita je deviácia v sexuálnej identifikácii jedinca. Zjednodušene, narodíte sa ako muž, ale od malička máte silný pocit, že ste žena a ženou sa aj túžite stať. Stalo sa to aj Čechovi Jakubovi. Vyzeral tak, ako by si prial vyzerať nejeden muž! Venoval sa bojovým umeniam a cvičeniu, aby v sebe „zadusil“ svoje ženské ja, dokonca často striedal sexuálne partnerky.  Pekné črty tváre, výborná mužná postava a úspech u žien mu ku šťastiu nestačili, pretože od mala v kútiku duše túžil byť ženou.

​Dnes sú dostupné prostriedky, ako sa takáto nemalá zmena dá uskutočniť a mnohí transsexuáli sa ju aj rozhodnú podstúpiť. V prvom rade obnáša hormonálnu liečbu estrogénmi, počas ktorej zjemnejú črty, ochlpenie a celá postava začína naberať ženskejšie tvary. Nie je to však len tak! Tieto zmeny sa odrážajú aj na psychike, hormonálna liečba ide ruka v ruke s výkyvmi nálad, depresiami či nespavosťou. Týmto všetkým si prešla aj Tereza, ktorá je už dnes 15 mesiacov na hormónoch a jej podoba sa neuveriteľne mení z mužskej na ženskú. Aby však zmena bola kompletná, musí podstúpiť ešte operáciu prsníkov a pohlavných orgánov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 07:00