profimedia
StoryEditor

Pobavíte sa a zároveň vás chytia za srdce. Máme pre vás zoznam seriálov, ktoré sa oplatí vidieť

19.09.2021, 19:00
Životný štýl
Skončil váš obľúbený seriál alebo ste si jednoducho povedali, že je čas na niečo nové? Žiaden problém! Máme pre vás tipy, od ktorých sa nebudete vedieť odtrhnúť.

Modern Family 

Príbeh o veľkej netradičnej rodine, ktorá vás dostane. Stretnete sa s bežnými situáciami, ale aj s tými, ktoré sú o čosi netypickejšie, no predsa. Rodina zvládne všetko! V hlavnej úlohe hrá pôvabná kolumbijská herečka Sofia Vergara, ktorá si zobrala za manžela staršieho muža. Ten by mohol byť pokojne aj jej otcom, no láska si nevyberá a jej postava Glorie zápasí s predsudkami či označovaním, že je zlatokopka. Okrem toho sa stáva nevlastnou mamou dvom deťom, ktoré už ani zďaleka nie sú deťmi a majú vlastné rodiny - s vlastnými deťmi. Celý príbeh prináša niekoľko zábavných scén, ktoré vás nenechajú chladnými. Garantujeme skvelú zábavu, ale aj dojatie. 

Brooklyn 99

Ak máte náladu na vtipnú šou, ktorá vás bude baviť každým dielom - jednoznačne odporúčame seriál z policajného prostredia. Nájdete v ňom všetko - ľudí rôznej povahy, ktorí spolu vedia napriek rozdielom vyjsť, lásku, akciu a v neposlednom rade množstvo skvelých, neopočúvaných vtipov. Tento seriál si obľúbite najmä ak máte radi jednoduchší humor a potrebujete niečo ako výplň času. 

Ako som spoznal vašu matku 

Počuli ste o tomto seriáli? Nepochybne áno! Tedd, jedna z hlavných postáv rozpráva retrospektívne svojim deťom príbeh o tom, ako sa zoznámil s ich mamou. Nejde o žiadne nudné rozprávanie, práve naopak, o zábavné dobrodružstvo, ktoré v sebe nesie krásne posolstvo. Niekde tam nás všetkých čaká to dobré, to, čo si prajeme, akurát si musíme prejsť nie stále príjemnou cestou.. no na konci to bude stáť za to.

Sex v meste 

Povinná biblia pre ženy. Bez váhania. Príbeh štyroch priateliek, Carrie, Samanthy, Charlotte a Mirandy patrí k naikonickejším a my sa ani nečudujeme prečo. V každej epizóde nájdete minimálne jednu múdrosť, ktorá sa týka vzťahov a vy zrazu budete mať pocit, že sú štyri seriálové priateľky aj vašimi. Nehovoriac o skvelom šatníku, ktorý k dnešnému dňu inšpiruje tisícky žien. Šup do toho!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:54