profimedia
StoryEditor

Zmena v horoskope! Nové znamenie zmenilo poradie, ale aj vlastnosti. Pasuje to na vás?

18.09.2021, 14:00
Životný štýl
Horoskop je k dnešnému dňu podľa astrológov nepresný, nakoľko bol vytvorený pred viac ako 2500 rokmi Babylončanmi. Odvtedy sa poloha súhvezdí zmenila - a vzniklo aj nové súhvezdie Hadonos, ktoré by malo byť zaradené medzi znamenia.

Kozorožec

21.január - 26.február

Kozorožec je jedným z najstabilnejších znamení zverokruhu, dokáže byť disciplíovaný ako máloktoré znamenia a vďaka svojej trpezlivosti sú skvelými poslúchačmi. Táto črta im umožňuje pochopiť veci, ale aj problémy druhých, a tak sú skvelými priateľmi a spoločníkmi na život. Na druhej strane - tomuto znameniu veľmi záleží na tom, ako ho vníma okolie, čo im vo väčšine prípadov môže byť viac na škodu než úžitok. Okrem iného sú však považovaní za spoločensky obľúbených, kultivovaných a inteligentných. Snažia sa totiž mať prehľad o všetkom.

Vodnár

27.február - 11.marec

Ak by sa malo toto znamenie charakterizovať jedným slovom, jednoznačne to je nepredvídateľnosť. Aj keď Vodnári pôsobia šarmantne a zdvorilo, v isté okamihy sa dokážu zmeniť na presný opak, uzatvoria sa do seba a neberú ohľad na to, ako ich vnímajú druhí. Kvôli týmto reakciám pôsobia na druhých tajomne, no miestami až divne. Ľudia narodení v tomto znamení zvyknú meniť svoje názory a nikdy sa pevne nedržia vlastných presvedčení, skôr naopak, nechávajú všetko plynúť a riadia sa impulzom. Milujú objavovať, spoznávať a cestovať. 

Ryby

12.marec - 18.apríl

Ryby patria k najkreatívnejším znameniam vôbec. Väčšina z nich sa uplatňuje v tvorivých smeroch, spoznávajú svoje talenty a zručnosti - a keď na nich pracujú, stávajú sa z nich skutoční umelci. Pramení to z ich emocionálnej stránky, ktorá je mimoriadne bohatá, vďaka čomu sú považovaní za dobrosrdečných a štedrých ľudí. Na druhej strane - toto znamenie má problém s vlastnou sebadôverou a často si nevie dané emócie v sebe upratať. Následkom toho je väčšinou cholerické správanie.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 21:20