Instagram/natasupernova
StoryEditor

Vo výchove viem byť veľmi prísna, hovorí päťnásobná matka Vodianova

12.02.2017, 07:00
Životný štýl
Autor:
iDnes
Ruská modelka Natalia Vodianova (34) je matkou piatich detí. Vzhľadom k tomu, že je v práci dosť vyťažená, je niekedy starosť o potomkov celkom náročná. Ale ako sama hovorí, vie byť celkom prísna a deti voči nej našťastie majú rešpekt a počúvajú. Málokedy ich rozmaznáva, často im však dáva najavo svoju lásku.

"Veľmi si zakladám na tom, aby moje deti jedli zdravo. Môj syn totiž v desiatich rokoch začínal byť už trošku zaguľatený, tak som zasiahla a začali sme všetci jesť zdravo. Hovoríme svojim deťom, Ako veľmi je dôležité, aby zdravo jedli. Sama viem, že dobrá strava je základ pre dobrý život. Niekedy som vo výchove dosť prísna, " vraví modelka, píše idnes.cz.

"Povedala som, že neexistuje, aby len sedeli a jedli a zväčšovalo sa im brucho," pokračovala Vodianova v rozhovore pre magazín Porter.
Je si vedomá, že stravovacie návyky si ľudia so sebou nesú po celý život. "Ak teraz budú jesť zle, zvyknú si na to a nebude im to pripadať divné ani v budúcnosti. Celý život budú mať v hlave ten vzorec zlého stravovania, "myslí si.
Ona sama je zdravo šesť dní v týždni a jeden deň má na maškrtenie. "Keď som sa presťahovala do Francúzska, dávala som si každý deň ráno čokoládu. Ale jedného dňa som si povedala, že takto to nejde, a teraz máme pekný víkendový rituál s mojou dcérou, kedy si doprajeme dobroty, "oznámila.
Vodianova vychováva svojich päť detí - Maxima, Lucasa, Nevu, Viktora a Romana - so súčasným partnerom Antoinom Arnaultom. Dve deti sú ich spoločné a tri má z predchádzajúceho vzťahu. "Môj bývalý muž bol skvelý človek, ale odcudzili sme sa. On nemal záujem zdieľať so mnou a s deťmi každodenné radosti i starosti. Nebavilo ho to, chcel byť sám, "oznámila Vodianova v minulosti. Teraz je po boku Arnaulta konečne spokojná.

Natalia Vodianova sa musí starať o štíhlu líniu aj kvôli práci:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:28