profimedia
StoryEditor

Osudové číslo odhalí aj to, čo si o sebe nepriznáte. Čo hovorí o vás?

11.09.2021, 07:45
Životný štýl
Na to, akými vlastnosťami disponujeme, nepoukazuje len astrológia a obdobie znamenia zverokruhu, v ktorom sme sa narodili. Svoje má čo ''povedať'' aj numerológia. Či to platí? Posúďte!

Osobnostné číslo 6:
Lásko-nosič
Osoby s kľúčovým číslo 6 sú silne magnetické. Milujú luxus, umenie a majú vynikajúci vkus. Ľahko priťahujú ľudí opačného pohlavia. Sú spoločenskí a radi utrácajú. Neznesú neporiadok. Vo vzťahoch sú oddaní, svoju polovičku nadovšetko milujú a zniesli by jej aj modré z neba. Ak sa zamilujú do nesprávnej osoby, vie ich to zlomiť ako nič na svete - a z rozchodu a odmietnutia sa spamätávajú mimoriadne ťažko.

Nekonajú neuvážene, práve naopak. všetko si potrebujú dôkladne premyslieť a rozanalyzovať. Niekedy však premýšľajú až príliš. Držia sa hesla „pomaly ďalej zájdeš“. Sú univerzálni spoločníci a dobrí členovia rodiny. Starajú sa o druhých a egoizmus im je cudzí. Pozor by si mali dávať na závislosti všetkého druhu – od vecí aj od ľudí. Z hľadiska zdravia ich ohrozujú takzvané psychosomatické neduhy, čiže choroby, za ktorými sú ukryté dlhodobé ťažké myšlienky alebo emócie.


Osobnostné číslo 7
Nosič bremien
„Sedmičky“ sa v živote stretávajú s množstvom prekážok. Práve tie ich však posúvajú ďalej. Ak ich pády nezlomia, môžu byť veľmi úspešní - až tak, že im okolie ich slávu závidí. Často sa stávajú známymi básnikmi, umelcami, mysliteľmi. Ľudia s číslom 7 majú láskavé duše, nedokážu tolerovať nespravodlivosť a môžete si byť istí, že k vám budú za každých okolností úprimní.

Sú priateľskí, radi cestujú a milujú zmenu. Láka ich všetko, čo je tajomné. V živote by sa mali vyhýbať alkoholu a drogám. Je žiaduce, aby sa starali o svoju psychiku, ktorá je o čosi krehkejšia než tých ostatných – batérie im dobijú príroda alebo čítanie kníh. Zabúdať by nemali ani na svojich blízkych, u ktorých nájdu stále podporu.

Osobnostné číslo 8:
„Záhadník“
„Osmička“ je tajomné číslo, svojim nositeľom vštepuje mystickú pečať. Sú to introverti s rezervovanou povahou. Nechýba im trpezlivosť. Veľa rozmýšľajú, pôsobia seriózne. Neradi prijímajú pomoc z okolia, pretože si myslia, že všetko urobia najlepšie sami, čo je aj z časti pravdou. Nie je problém, s ktorým by si neporadili - a ešte im ostane energia aj na to, aby pomáhali druhým. Život ľahký nemajú, ale dokážu prekonať aj masívne bariéry a ľudia spoznajú často ich kvality až vtedy, keď sa dostanú do ich bezprostrednej blízkosti.

Ich zdravie vo veľkom ovplyvňuje stres a vnútorný nepokoj, ktorý často nechcú s inými ľuďmi zdieľať kvôli tomu, aby svoje okolie nezaťažovali. Neuvedomujú si však, že v žiadnom prípade nie sú záťažou a práve svojou tvrdohlavosťou si komplikujú život.



Osobnostné číslo 9:
Dominant
Ľudia s týmto číslom sú permanentne nepokojní a napätí, čo je spôsobené ustavičným vyťažením. Sú to odjakživa bojovníci, aj keď sa svojmu okoliu môžu javiť ako príliš slabí. Zmena nálad je jednou z ich hlavných čŕt, čím svoje okolie občas vedia potrápiť - no na druhej strane dokážu dať pozornosť a lásku, akú len málokto. Títo ľudia sú mimoriadne úspešní, nakoľko si idú pevne za svojím a odradiť od dosiahnutia svojho sna dokáže len málokto. 

Nájsť partnera je pre nich o čosi náročnejšie, no nie nemožné. Dominantné postavenie si vyžaduje, aby mali pri sebe človeka, ktorý ich dokáže tolerovať, no zároveň presadiť svoj vlastný názor. V prípade, že takého nájdu, zaplavia ho láskou a podporou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:55