unsplash.com
StoryEditor

Veľký erotický horoskop. Toto sú znamenia, s ktorými sa v posteli nudiť nebudete!

06.09.2021, 12:00
Životný štýl
Vedeli ste, že to, akí sme v posteli, závisí aj od nášho astrologického znamenia?

Rak

Vystihuje ho harmonická 2 a planéta Mesiac, ktorý symbolizuje morálny, pudový a duševný život. Je to základné vodné, čiže emočné znamenie. Poskytuje pomoc a podporu, ale rovnako ju aj vyžaduje. Na obidve pohlavia narodené v tomto znamení vzrušujúco pôsobí bozk, ktorý dostávajú aj prijímajú. Najcitlivejším miestom ich tela sú prsia a bradavky. Radi sa milujú vo vani s teplučkou, voňavou vodou. Keď človeku dôverujú, dokážu v posteli stvárať hotové divy. 

Lev

Lev je pevné, aktívne, ohnivé znamenie ovplyvňujúce srdce. Charakter majú cholericko-flegmatický. Strieda sa u neho hrdosť s precitlivenosťou. Vedia čo chcú a väčšinou to aj dosiahnu v každej, aj erotickej oblasti. Sú sebavedomí, ale potrebujú správnu náladu. Milostný akt musí mať štýl. Lev je vždy pánom situácie - i v erotike. Sexujú najradšej v dominantných polohách.

Panna

Panna je premenlivé zemné znamenie Je pre ňu charakteristické chladné uvažovanie a jemné spôsoby . Uprednostňuje dobre naplánovanú stabilnú existenciu aj erotickej oblasti. Sex nehrá tú najhlavnejšiu rolu. Vplýva na ňu aj počasie a jeho zmeny. Má prirodzený a vecný vzťah k sexu.  Berie ho ako biologickú potrebu a vie sa mimoriadne dobre bozkávať.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:47