unsplash.com
StoryEditor

Veľký erotický horoskop. Toto sú znamenia, s ktorými sa v posteli nudiť nebudete!

06.09.2021, 12:00
Životný štýl
Vedeli ste, že to, akí sme v posteli, závisí aj od nášho astrologického znamenia?

Baran

Je základné ohnivé znamenie. Ovláda ho bojovný Mars. Má v sebe značnú silu, životnosť, túžbu byť prvý a presadiť sa za každú cenu. Vo vzťahu nestráca zbytočne čas úvahami - koná. Ponáhľajú a nemajú čas na predohru. Najcitlivejšími nervovými zakončeniami Baranov sú hlava a tvár. Preto obľubujú pohládzanie čela, vlasov, masírovanie hlavy a bozky na uši a pery. Požaduje fantáziu a nápady. Tiež neznáša v sexe stereotyp.

Býk

Je pevným zemným znamením pod vplyvom pôvabnej vládkyne krásy a lásky - planéty Venuša a vyrovnanej číslice 6. Na tele ovláda krk a tepny. Cení si materiálny svet, ktorý si dotvára podľa vlastných potrieb. Má výrazne svetské záľuby. Miluje všetko, čo je príjemné. V sexe je nenásytnosť a vitalita. Býk má rád gradáciu, preto musíte vedieť dávkovať vaše približovanie sa. Nesmiete sa unáhliť. Citlivo reaguje na dotyky na šiji. Najradšej sa miluje v príjemnom a romantickom prostredí. V milostných hrách hrá vždy hlavnú rolu. Nemá rád hrubosť. Rád si vypočuje sexuálne želania a podnety, ale väčšinou spraví niečo úplne iné a šokujúce.

Blíženci

Sú premenlivé vzdušné znamenie ovplyvňované intelektuálnym Merkúrom a vnímavou 5. Veria vo veľkú lásku. V sexe sú nenásytní, najradšej by si dohodli trojku. Najcitlivejšími časťami ich tela sú prsty a celé ruky až po ramená. Aj pri malom dotyku cudzích rúk im nabehne husia koža. Láska, sex a erotika sú preňho vzrušujúce expedície do neznáma. Chce všetko vyskúšať. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 15:28