Instagram/thefader
StoryEditor

Som aká som a nikdy sa nebudem meniť, hovorí Serena Williamsová

07.10.2016, 16:30
Životný štýl
Autor:
iDnes
Tenistka Serena Williamsová (35) už roky počúva zo všetkých strán, že nepripomína ženu, ale má postavu muža a nemala by sa odhaľovať, pretože sa na ňu nikto nechce pozerať. Ona si ale z poznámok neprajníkov nič nerobí a všetkým odkazuje, že je spokojná a nič na sebe nebude meniť. Nikdy.

Na nových snímkach, ktoré nafotila pre magazín The Fader, Serena ukázala svoje krivky v športovom oblečení a pre jej neprajníkov to zase bude voda na ich mlyn, ​píše idnes.cz.

"Som aká som a nikdy sa nebudem meniť," oznámila Williamsová, ktorá nikdy nedržala diéty a nesnažila sa chudnúť, pretože to pre ňu nebolo podstatné. Sebavedomie má vraj dosť vysoké a nepotrebuje sa podriaďovať aktuálnemu trendu vychudnutých modeliek a športovkýň.

"Milujem svoje telo a nič by som na ňom nemenila. Nechcem od vás, aby sa vám moje telo páčilo. Chcem zostať sama sebou. Pretože môžem ovplyvniť dievčatá, ktoré vyzerajú ako ja, a chcem, aby mali zo seba dobrý pocit, "oznámila Serena Williamsová pred časom v rozhovore pre magazín Self.

"Je mi jedno, ako si ma ľudia "zaškatuľkujú". Či ako tú príliš sexi alebo tú príliš silnú. Ja som ja. A stále dostávam veľa pozitívnych komentárov. Viete, dostanem jeden negatívny, ale potom zase stovky tých pozitívnych komentárov a na tie sa zameriavam, "doplnila tenistka, ktorá má v budúcnosti v pláne úplne prestať so športom a odsťahovať sa niekam, kde bude mať kľud.

"Za päť rokov už sa vidím niekde možno s partnerom i dieťaťom. A zahodím cestovný pas. Áno, seknem s tým, "dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:50