SITA
StoryEditor

9 trikov, ako vyzerať elegantne každý deň podľa Kate Middleton

18.06.2017, 11:45
Životný štýl
Za jej módnym štýlom nestojí okázalosť, ale naopak striedmosť v kombinácií s vycibreným vkusom. Vojvodkyňa Kate Middleton má eleganciu v krvi. Akých zásad sa drží?

Má milióny obdivovateľov a je jednou z najpopulárnejších osobností. Kate Middleton si mnohých získala aj módnym vkusom, ktorý je síce rôznorodý, no i napriek tomu jednoduchý v tom najlepšom slova zmysle. Žiadne výstredné kombinácie ani prehnane trendové kúsky. Stavia na kvalitu a vhodný strih. Jej spôsob obliekania je založený na dokonalom súlade detailov. Ani ten najprísnejší módny kritik by na jej outfitoch nenašiel žiadnu chybu.

Perfektný vzhľad dopĺňa vznešená Kate Middleton dokonalými vlasmi a mejkapom, ktorý nie je nápadný, no dokáže podčiarknuť jej krásu. Inšpirujte sa.

Spoznajte silu vlasových ozdôb

Môžu vás zachrániť v situácii, keď nevyzeráte práve ako od kaderníka. Ak nemáte dokonalý účes, je dobré mať poruke čelenku alebo fascinátor, vďaka ktorému budú vaše vlasy vyzerať upravene. Vie o tom aj Kate Middleton, ktorá na fascinátory nedá dopustiť. Pri pohľade na jej módny štýl je jasné, že sú obľúbenou vlasovou ozdobou, ako sa uvádza na popsugar.com. Nikdy v nich nevyzerá staromódne. Najčastejšie ich nosí na rozpustených vlasoch. Kate vie, že prirodzenosť je najkrajšia.

V niektorých prípadoch pôsobia ako šperk, ktorý dotvára jednoduchý outfit. Pokojne siahnite po štýlovom fascinátore na krásnom klobúčiku so sieťkou, kvetmi a páperím. Výber je len na vás.

Lodičky ako základ

Nevyhnutnou súčasťou jej šatníku sú klasické lodičky. Vyzerajú elegantne, opticky predĺžia siluetu a taktiež krásne tvarujú lýtka.

SITA

Malé čierne ako istota

V skrini má stovky rôznych šiat, no malé čierne sú istotou, ktorá zachráni v každom čase. Dobre sa kombinujú a vyzerajú výborne. Žiadna žena by na ne nemala zabúdať.

Tie isté šaty aj viackrát na sebe

Zatiaľ čo vo svete celebrít sa opakované obliekanie tých istých šiat nenosí, Kate sa nestráni svoje obľúbené veci nosiť dokola. Mohli sme ju vidieť už viackrát v tých istých šatách, saku či topánkach. Tým sa priblížila bežným ľuďom, čo jej pridalo ešte viac na sympatii.

SITA

Čierne oči

Už odjakživa sa drží osvedčeného pravidla prirodzeného líčenia. Nedá dopustiť na presné, tenké, očné linky, ktoré si rozmaže, aby oči neboli príliš zvýraznené. Občas staví aj na dymové líčenie, no nepreháňa to a dôkladne si vytieňuje oči.

Nahé pery nikdy nevyjdú z módy

Stopy rúžu na šálke čaju? Nehrozí. Rúž v telovej farbe je súčasťou kozmetickej taštičky Kate Middleton, bez ktorého nevyjde von. Jasne červené farby u nej nenájdete, aj v tomto prípade vsádza vojvodkyňa na prirodzenosť. Líčenie "nahých" pier je jednoduchý a efektný spôsob, ako nechať vyniknúť krásu tváre. Matné tóny umožňujú, aby vyznel váš prirodzený pôvab a aby vystúpili rysy tváre.

SITA

Ružová tvárenka pre svieži pohľad

Vo svete krásy, v ktorom vládne bronzer, sa Kate rozhodla pre červenú a ružovú farbu. Po aplikácii farby na líčka vyzerá jej tvár sviežo a mladistvejšie. Samozrejme, ani v tomto prípade to nepreháňa. Stačí použiť len menšie množstvo tvárenky a efekt bude i napriek tomu dokonalý.

Krásne a lesklé vlasy

Pri pohľade na Kate je jasné, že svojej hrive venuje dostatočnú starostlivosť. O gaštanové vlasy sa jej starajú profesionáli v londýnskom kaderníctve, kam pravidelne chodieva. Lesklú zdravú hrivu môže mať každý, stačí sa pravidelne aspoň raz za tri týždne zveriť do rúk odborníkom. Ak si starostlivosť kaderníka nemôžete často dovoliť, pomôžu aj prírodné za studena lisované oleje, na ktoré Kate nedá dopustiť. Vojvodkyňa však nemá krásnu hrivu len vďaka profesionálnej starostlivosti. Veľa spraví aj zdravé stravovanie. Kate je zástankyňou zdravého životného štýlu, ktorý taktiež prispieva k jej dokonalej hrive. Zaraďte do jedálnička veľa zeleniny, ovocia, rýb, chudého mäsa a semien.

Prirodzená manikúra

Keď na ruke nosíte prsteň s 18-karátovým safírom, nechcete ho kaziť lakom na nehty. To však neznamená, že by ste mali podceňovať manikúru. Vojvodkyňa sa stará o svoje nechty, no vsádza len na ružovú alebo telovú farbu laku. Hodia sa ku každému outfitu pri každej príležitosti a navyše, vyzerajú perfektne.

SITA

Investícia do starostlivosti o pleť

Tak ako o vlasy, nezabúda na svoju pokožku na tvári. Ak sa blíži veľký deň a má vystupovať pred verejnosťou, vojvodkyňa vsádza na „prírodný botox“ – včelí jed. Krásna pleť je možná len pravidelnou starostlivosťou, ktorá zahŕňa občasné návštevy salónu krásy alebo kliniky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:22