profimedia
StoryEditor

Perzský horoskop patrí k tým najpresnejším na svete. Zhoduje sa s vaším znamením?

23.08.2021, 19:30
Životný štýl
Perzský horoskop symbolizuje zvieratá, ktoré sú akýmsi ochrancom človeka narodeného v danom období. Okrem iného od neho človek získava aj vlastnosti.

Jeleň (29.11.-26.12.)

Jeleň býva spočiatku veľmi opatrným, no neskôr sa javí ako dominantné znamenie, ktoré si jasne stojí za svojim. Opatrnosť mu dáva čas na to, aby sa utvrdil vo svojom rozhodnutí. Ľudia narodení v tomto znamení sa vyznačujú skromnosťou, sú mimoriadne verní a žiadne zákernosti z ich strany neprichádzajú do úvahy. Vážia si rodinu a svojich najbližších a sú schopní pre nich urobiť prvé aj posledné.

Ťava (27.12.-24.1.)

Ťavy bývajú taktiež mimoriadne verné. Ak máte človeka narodeného v tomto znamení vo svojom okolí, môžete si byť istí, že vás nesklame ani neopustí. Vyznačuje sa tiež vytrvalosťou a zároveň väčšou tvrdohlavosťou, no ani to im nebráni v tom, aby žili šťastným životom a so všetkými boli zadobre. Nemajú radi konflikt a konfliktom sa vyhýbajú, preto žijú pomerne v harmónii.

Pes (25.1.-24.2.)

Človek narodený v tomto znamení nemá vo svojej povahe ambicióznosť a naradšej je, ak je v kľude, ústraní a v domácej pohode. Nevyznávajú techniku komplikovaných vzťahov, a tak si môžete byť istí, že to, čo cítia, budú nielen hovoriť, ale zároveň vám aj drobnosťami dokazovať. Práve vďaka tomu sú ich vzťahy mimoriadne silné a vo svojom okolí sú považovaní za tých najlepších priateľov a milencov. Niet sa čomu čudovať - láske a citom obetujú všetko. Útočia len vtedy, keď sa cítia sami zranení.

Delfín (25.2.-20.3.)

Delfíny sú milé a tolerantné. Nebránia sa novým kontaktom ani priateľstvám a zdá sa, že ich obľubujú všetci ľudia, s ktorými prídu do kontaktu. Ľudia narodení v tomto časovom období sú úspešní vo vzťahoch. Okolo seba dokážu vytvoriť skutočne harmonickú, pozitívnu energiu, ktorá priťahuje okolie ako magnet. V ich spoločnosti sa cíti každý dobre.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:26