pexels.com
StoryEditor

Toto sú NAJHORŠIE vlastnosti každého znamenia. Aké sú tie vaše?

17.08.2021, 06:00
Životný štýl
Každé znamenie má svoje pozitívne, no aj negatívne vlastnosti. Aké sú ale tie najhoršie vlastnosti vášho znamenia?

BARAN

Ste síce veľká bojovníčka, no občas máte problém krotiť túto svoju vlastnosť. Ak niečo nevýjde podľa vašich predstáv, máte tendenciu panikáriť. To ide často ruka v ruke s tým, že si neviete priznať inú pravdu, než tú svoju. Skúste sa nad svojou tvrdohlavosťou zamyslieť a zmeniť to, inak vás v živote bude čakať ešte mnoho konfliktov.

BÝK

Býci si malokedy ''dajú povedať'' a ešte menej berú do úvahy pomoc či rady druhých, ktorí sa im snažia uľahčiť ich cestu. Máte silnú intuíciu, vďaka ktorej sa spoliehate sami na seba - a veľakrát vám to aj pomôže, no to neznamená, že druhá strana vám chce zle. Často si veci sťažujete tým, že nikoho nepočúvate. Vyselektujte si niekoľko dôležitých ľudí a skúste im viac načúvať.

BLÍŽENCI

Znamenie, ktoré v sebe skrýva dve osobnosti, býva právom označované za to nerozhodné. Blíženci často menia svoju náladu a to, ako sa budú správať najbližšie hodiny a dni, je skutočne záhadou. Týchto ľudí často sprevádza aj flegmatickosť, kvôli ktorej vedia aj tým najbližším nechcene ublížiť. Skúste si ustáliť, čo vlastne chcete a naučte sa riešiť svoje vnútorné konflikty v sebe. Inak na to doplatí vaše okolie.

RAK

Rak je najnaivnejším znamením, pretože je tak láskavé a citlivé. V každom človeku vidí len to dobré a veľakrát tak prehliadne zlé vlastnosti, ktoré dokážu ublížiť aj priamo jemu. Človeka si až príliš idealizuje, pretože nechce a hlavne nedokáže vidieť to negatívne. Ľudia narodení v tomto znamení by sa mali naučiť byť ráznejší a tvrdší.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 18:52