profimedia
StoryEditor

Pozrite si veľký cigánsky horoskop. Čo hovorí o vašom znamení?

16.08.2021, 10:00
Životný štýl
Klasické charakteristické črty a vlastnosti svojho znamenia asi veľmi dobre poznáte. Viete však, k akému znameniu patríte v cigánskom horoskope?

(21. 3. - 20. 4.)

Dýka
Vďaka svojej bojovnosti a neohrozenosti sú neodolateľní. Priťahujú druhé pohlavie ako včely med. Milujú slobodu, nemajú radi stereotyp a monotónny život. Sú to ľudia typu kam vietor, tam plášť.

S veľkým nadšením sa vrhajú do nových projektov, ale nič sa im nepodarí dotiahnuť do konca, a tak väčšinu práce za nich urobia iní. Sú ohnivými milencami, milujú intenzívne a búrlivo. Sú ako prebúdzajúca jar, počas ktorej sa narodili, či ako studená dýka.

(21. 4. - 20. 5.)

Koruna
Sú spoľahliví, majú úžasný dar presnosti a celý svoj život robia len správne rozhodnutia. Sú konzervatívni, na každú zmenu si dlho zvykajú, pretože si nadovšetko ctia svoje rituály a dlhoročné zvyky. Vedia, čo chcú, a postupne a trpezlivo si to presadia.

Charakteristickou črtou ich povahy je opatrnosť. Zvyčajne si dlho a dôkladne  všetko popremýšľajú a zvážia zo všetkých strán, kým prijmú akékoľvek rozhodnutie. Sú spoľahlivými partnermi, ale partnera považujú za svoje vlastníctvo.

(21. 5. - 20. 6.)

Sviečka
Sú majstrami v komunikácii, slovami opijú každého, kto sa nechá zmanipulovať ich sladkým prejavom. Očaria, zaujmú a zmagnetizujú všetkých navôkol. Sú veselí, otvorení, spontánni, spoločneskí, sú otvorení životu, novým situáciám, milujú zábavu.

Vedia žiť naplno a prispôsobia sa akejkoľvek situácii. Potrebujú však aj samotu, aby opäť našli zdroj svojej nekonečnej energie a hlbokého chápania života. Vedia si oceniť veselú myseľ, ale aj chvíľky ticha venované hĺbavým myšlienkam.

(21.6. - 21.7.)

Koleso z voza
Sú citliví, emotívni a všetko navôkol prežívajú naplno, ale, žiaľ, cez svoje vnútro. Ich senzitivita je pre nich darom aj prekliatím zároveň. Život ich obdaril veľmi silnou intuíciou a empatiou, preto veľmi dobre vedia odhandúť, kto skutočne pred nimi stojí.

Sú nevyliečiteľnými romantikmi, keď sa zamilujú, dlho lietajú na ružovom obláčiku ilúzií. Cenia si rodinu a vzťahy s rodičmi mávajú veľmi silné. Navonok sa tvária, že sú tvrdí, ale oni si len tak chránia svoje zraniteľné vnútro. Dlho premyšľajú, kým spravia dôležitý životný krok alebo rozhodnutie.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:00