pexels.com
StoryEditor

Bezcitnosť a krutosť? TIETO tri mužské znamenia vám zlomia srdce bez toho, aby ich to trápilo

04.08.2021, 06:00
Životný štýl
Ktoré dve mužské znamenia sú najviac bezcitné a kruté?

ŠKORPIÓN

Muži narodení v znamení škorpióna sú často označovaní za sukničkárov. Jednej žene sa oddajú veľmi tažko, majú radi dobrodružstvo, vášeň a vzrušenie. Hľadia predovšetkým na svoje potreby a častokrát ich vôbec nezaujíma nikto iný, než sú oni sami. Pokiaľ ich jednoducho prestanete baviť, opustia vás a nebude im ani trochu ľúto, že to spravili. 

KOZOROŽEC

Muži narodení v znamení kozorožca sa dokážu silno zamilovať, no kým sa k tomu dostane, budete si musieť prejsť tŕnitou cestou. Pôsobia extrémne bezcitne a chladno, veľmi ťažko vám prejavia svoje skutočné city, pretože ich chcú a najmä vedia perfektne skrývať. Kozorožci sa delia skôr na dve skupiny, na kozorožcov, ktorí sa zamilujú až po uši a na kozorožcov, ktorí vás dokážu bezcharakterne odkopnúť a vymeniť za inú v jednom okamihu. 

VODNÁR

Muži narodení v znamení vodnára veľmi tažko prejavujú city. Veľakrát pôsobia priam bezcitne a častokrát to tak aj je. Ženy dokážu byť pre nich iba chvíľkovým rozptýlením, milujú skúšať stále niečo nové a tak to je u nich aj s partnerkami. U vodnárov nehľadajte ani náhodou romantiku. Sú to celkom komplikovaní ľudia, pri ktorých budete musieť byť trpezlivá, ak chcete, aby to medzi vami fungovalo. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 13:31